Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Rob Thomas - Pieces

Rob Thomas a lansat videoclipul noului single ”Pieces”. Piesa este extrasă de pe albumul solo ”The Great Unknown”, lansat în 2015.
Urmărește-ne pe

Solistul Matchbox TwentyRob Thomas, continuă promovarea celui de-al 3-lea album solo cu piesa ”Pieces”. Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip alb-negru, regizat de Garen Barsegian.

Noul single se regăsește pe albumul ”The Great Unknown”, lansat în august 2015. Discul a primit review-uri bune din partea criticilor, Sarah Rodman de la The Boston Globe scriind în cronica sa că "Thomas devine mai puternic și un interpret mai nuanțat, continuând să învețe cum să compună astfel încât să-și poată pune în valoare variatele fațete ale vocii sale".

”The Great Unknown” a debutat pe poziția a 6-a în topul US Billboard 200 și pe locul al 4-lea în clasamentul albumelor din Australia.

Tracklist ”The Great Unknown” - Rob Thomas:

 1. "I Think We'd Feel Good Together"
 2. "Trust You"
 3. "Hold On Forever"
 4. "Wind It Up"
 5. "One Shot"
 6. "The Great Unknown"
 7. "Absence of Affection"
 8. "Things You Said"
 9. "Paper Dolls"
 10. "NLYTM"
 11. "Heaven Help Me"
 12. "Lie to Me"
 13. "Pieces"

Rob Thomas este cunoscut atât pentru activitatea sa în grupul Matchbox Twenty, cât și pentru colaborările cu Santana, Willie Nelson, Mick Jagger și Marc Anthony. Cele mai populare melodii din repertoriul său sunt "Push", "3AM", "Real World", "Back 2 Good", "Bent", "If You're Gone", "Mad Season", "Disease", "Unwell" și nu în ultimul rând "Smooth", hitul compus și interpretat împreună cu Santana, pentru care a primit 3 premii Grammy.

Citește mai multe despre Rob Thomas
Videoclipuri cu Rob Thomas
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE