Urmărește-ne în Social Media

ROA - Cine visa

ROA a lansat videoclipul noului single ”Cine visa”. Piesa a avut premiera în cadrul unui concert desfășurat recent în club Fabrica.

< "Cine visa" e un extras din bucuria de producător, compozitor și MC de a putea face aceste meserii și, mai important, de a primi sample-uri consistente din energia și entuziasmul publicului din timpul concertelor. Cine își imagina acum mulți ani că vom face asta? Ne imaginam ceva, dar nu cu lux de amănunte. Un amănunt era, de fapt, chiar esența. Era fix publicul. Faci muzică pentru tine dar, în primul rând, o faci pentru oamenii din fața ta. Fără ei, e tenis la perete. Însă, cu ei nu ai frână > - ROA

Rise Of Artificial (ROA) și-a început activitatea în noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag ( UNU') și Cezar Stănciulescu (Junkyard), iar echipa s-a întregit între timp și cu Cristin Negriuc. Premiera lor în FM s-a manifestat în dimineața de 10 noiembrie 2010, având ca esență lansarea primului single, intitulat "Ne Place", clasat pe prima poziție în topurile muzicale.

Pe 25 mai 2011, ROA lansează primul album - "ARTIFICIAL " - un material compus din 19 track-uri, ce include și piese anterioare semnate de Junkyard, extrase de pe albumul “Arpegaut ” din 2009.

În iulie 2012, cei trei Rise Of Artficial lanseaza single-ul “ D-AIA “ , un cântec ce se bucură de un succes aproape la fel de mare ca și cel obținut de single-ul “NE PLACE”. Videoclipul “ D-AIA “ se remarcă printr-un colaj extras din concertele susținute de trupa la festivaluri precum : B'estfest, Solid Like Rock, Peninsula, dar și extrem de multe alte cadre cu personaje din lumea muzicală și media.

Cel mai recent album ROA a fost lansat pe 9 noiembrie 2013 și poartă numele single-ului "System Of Sound" . În luna octombrie a anului 2014, ROA dedică fanilor un nou single, "Se Aude Muzica", piesă ce se poate descărca gratuit de pe pagina de SoundCloud a trupei.

În prezent, ROA se pregatește de lansarea unui nou EP.

PUBLICITATE
Comentarii