Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Rita Ora - Poison

Rita Ora a lansat videoclipul noului single ”Poison”. Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album discografic al artistei, așteptat pe piață anul acesta.

După un album de debut clasat pe prima poziție în UK, Rita Ora pregătește lansarea celui de-al doilea material discografic. Primul single dezvăluit de pe acest nou disc se numește ”Poison” și este, în opinia artistei britanice, alegerea perfectă pentru o revenire de efect.

"A fost extrem de important pentru mine să mă întorc în fața publicului cu piesa potrivită. A trecut ceva timp de când nu am mai lansat nimic și am vrut ca noul single să aibă un impact puternic", a declarat Rita Ora într-un interviu.

Piesa ”Poison” este compusă de Kate Nash și Julia Michaels și produsă de Sir Nolan, pentru videoclipul melodiei artista colaborând cu regizorul Cameron Dutty.

Noul album Rita Ora, ce include piesa ”Poison”, va fi lansat anul acesta. Data lansării nu a fost încă dezvăluită, însă artista a promis fanilor un sound fresh, ce va face ca așteptarea să merite.

”Am evoluat mult de la albumul precedent. ”Ora” pare că a fost lansat în altă viață. Noile piese sunt, în continuare, pop, însă au o cu totul altă profunzime. Sunt reale.”

Tânăra artistă bitanică, născută în Pristina, jonglează cu muzica, show-urile TV și cinematografia. Anul trecut a fost unul dintre jurații concursului de talente The Voice UK, făcând parte, de asemenea, și din distribuția filmului ”Fifty Shades Of Grey”.

Citește mai multe despre Rita Ora
Videoclipuri cu Rita Ora
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE