Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Rita Ora - Let You Love Me

Rita Ora a lansat piesa "Let You Love Me", primul single de pe viitorul său album. Odată cu noul single a sosit şi un videoclip cu o puternică atmosferă de party, în care Rita Ora este protagonista. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

"Let You Love Me" are videoclipul filmat în Londra şi porneşte în metrourile capitalei britanice. Apoi ajunge la o petrecere de apartament. Este un party cu puţini invitaţi, dar cu neoane fistichii, iar pe parcursul poveştii, Rita Ora flirtează şi dansează cu un tânăr. Muziciana dansează lasciv, întâi împreună cu prietenele sale, apoi împreună cu tânărul misterios. Idila celor doi rămâne în suspans, pentru că după primul sărut protagonista pleacă de la petrecere.

Dacă ascultaţi cu atenţie versurile, artista cântă despre o relaţie auto distructivă. E vorba despre sabotajul unei iubiri şi despre faptul că la fiecare apropiere dintre cei doi, fata simte nevoia să fugă şi să îl respingă pe el.

Această piesă este primul single promoţional pentru noul album "Phoenix", care va sosi pe 21 noiembrie. Este al doilea LP din cariera artistei, iar Rita Ora l-a numit "o creaţie plină de dragoste". Discul va include şi single-uri lansate deja precum colaborarea cu Avicii "Lonely Together", "Anywhere" sau "For You", cântată cu Liam Payne. Celebra colecţie all stars de fete din pop cântând pe "Girls" ajunge pe acelaşi LP.

Artista a dezvăluit şi artworkul noului album, dar şi tracklistul cu 12 piese, care arată astfel:

 1. ‘Anywhere’
 2. ‘Let You Love Me’
 3. ‘Only Want You’
 4. ‘Lonely Together (with Avicii)’
 5. ‘Your Song’
 6. ‘First Time High’
 7. ‘Cashmere’
 8. ‘For You (with Liam Payne)’
 9. ‘Summer Love’
 10. ‘Girls’ (feat. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX)
 11. ***** UNANNOUNCED****
 12. ‘Hell of A Life’

Deluxe Edition

 1. ‘Velvet Rope’
 2. ‘Falling to Pieces’
 3. ‘Goldfinger’
 4. ‘Soul Survivor’

"Phoenix" vine în continuarea albumului de debut "Ora" din 2012, care a inclus piese hit precum "R.I.P" sau "How We Do (Party)". A ajuns pe locul întâi în topurile din Marea Britanie şi la discul de platină. Rita Ora este o cântăreaţă britanică cu origini în fosta Yugoslavie şi care a devenit celebră în 2012, după ce a apărut pe piesa "Hot Right Now" a lui DJ Fresh.

Citește mai multe despre Rita Ora
Videoclipuri cu Rita Ora
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE