Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Videoclip oficial: Rita Ora - Girls ft. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX

Cele mai "rele" şi extrovertite fete din pop şi rap s-au reunit pe single-ul "Girls" luna trecută, în frunte cu Rita Ora. Piesa a devenit imediat virală după ce a primit un lyric video roz şi jucăuş. Acum putem viziona clipul oficial, care este foarte senzual, pe alocuri chiar erotic. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

De la "I Kissed a Girl" încoace nu s-a mai vorbit atât despre două fete care se sărută într-un videoclip oficial. Asta dacă nu punem la socoteală sărutul Madonnei cu Britney. De această dată controversa lui "Girls" se referă la superficialitatea sa. Artiştii aderenţi LGBTQ au declarat că Rita Ora a trivializat ideea de "coming out" şi iubirea unei persoane de acelaşi sex.

Rita Ora şi-a cerut scuze de la lansarea single-ului, dar merge pe aceeaşi linie cu videoclipul. În clip artista se sărută cu Cardi B, dar doar în formă de hologramă. Materialul video este regizat de către Helmi şi produs de Division. Protagonistele se află într-un peisaj tropical, pe covoare persane şi pe mobilier ce pare a fi picat dintr-un avion privat.

Cu taioare deschise şi ţinute sumare, artistele dansează în pădure noaptea, se tolănesc pe şezlong-uri şi apar în mijlocul vegetaţiei în body-uri mulate. Spre finalul piesei asistăm la o tranziţie SF neaşteptată, cu costume demne de "Black Mirror" şi o Cardi B proiectată pe cer şi trimiţând bezele digitale. Totul se încheie cu o armată de fotomodele adăstând în junglă asemenea unor pantere la pândă.

Rita Ora cântă o bună parte din versuri şi refren, iar Charli XCX intră a doua pe vers, în vreme ce Cardi B are partea de rap dinspre final. Rexha se sărută pe ea însăşi în oglindă şi îşi armonizează vocea cu celelalte artiste. Piesa a fost criticată public de Kehlani şi Hayley Kiyoko pentru lipsa de sensibilitate şi versurile "care fac mai mult rău decât bine" pentru comunitatea LGBTQ.

Cardi B şi-a cerut de asemenea scuze pe Twitter, afirmând că a avut multe experienţe cu alte femei, deci ştie despre ce cântă. În ultimele ore de la apariţia clipului experţii în modă au analizat cu atenţie ţinuta Ritei, descoperind conceptul de "outerwear", lenjerie intimă de purtat pe afară. Corsetul său ar fi fost realizat de Agent Provocateur, brand celebru de lenjerie.

Rita Ora pregăteşte un nou album şi a început deja turneul numit "Girls", care a debutat în Glasgow săptămâna trecută. Artista vrea să promoveze un mesaj de iubire a sinelui şi acceptarea a bisexualităţii.

Citește mai multe despre Bebe RexhaCardi BCharli XCXRita Ora
Videoclipuri cu Bebe RexhaCardi BCharli XCXRita Ora
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE