Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Rita Ora - Body On Me (feat. Chris Brown)

Rita Ora a lansat videoclipul noului single ”Body On Me”, înregistrat împreună cu Chris Brown. Regizat de Colin Tilley, vizualul mizează pe senzualitate.

După un album de debut clasat pe prima poziție în UK, Rita Ora pregătește lansarea celui de-al doilea material discografic, prin care speră să ajungă și la publicul american. După un prim single intitulat ”Poison”, artista continuă promovarea noului disc printr-o colaborare cu Chris Brown.

Noua piesă se numește ”Body On Me” și este cea mai senzuală compoziție a cântăreței lansată până în prezent. În clipul piesei, Rita Ora îmbrățișează steagul britanic, promovând astfel subliminal țara în care a obținut primul ei Number One.

„A fost extrem de important pentru mine să mă întorc în fața publicului cu piesa potrivită. A trecut ceva timp de când nu am mai lansat nimic și am vrut ca noul single să aibă un impact puternic”, a declarat Rita Ora într-un interviu.

Piesa ”Body On Me” este compusă de Stefan Johnson, Balazs Harko, Tinashe Sibanda, Rosina Russell, Jordan Johnson, Robin Ellingsen, Chris Brown, Marcus Lomax și James Abrahar.

Noul album Rita Ora, ce include piesa ”Body On Me”, va fi lansat anul acesta. Data lansării nu a fost încă dezvăluită, însă artista a promis fanilor un sound fresh, ce va face ca așteptarea să merite.

”Am evoluat mult de la albumul precedent. ”Ora” pare că a fost lansat în altă viață. Noile piese sunt, în continuare, pop, însă au o cu totul altă profunzime. Sunt reale.”

Tânăra artistă bitanică, născută în Pristina, jonglează cu muzica, show-urile TV și cinematografia. Anul trecut a fost unul dintre jurații concursului de talente The Voice UK, făcând parte, de asemenea, și din distribuția filmului ”Fifty Shades Of Grey”.

Citește mai multe despre Chris BrownRita Ora
Videoclipuri cu Chris BrownRita Ora
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE