Urmărește-ne în Social Media

Rita Ora - Anywhere

Rita Ora a lansat videoclipul noului single ”Anywhere”. Piesa va fi inclusă pe cel de-al doilea album de studio al artistei, așteptat pe piață anul acesta.

După ”Your Song”, o piesă care a depășit pragul de 200 de milioane de stream-uri, Rita Ora revine cu o nouă melodie de club, intitulată ”Anywhere”. Păstrând același vibe optimist, Rita Ora ne propune să uităm de grijile zilnice, de la această idee pornind și mesajul piesei.

”Intrasem într-o rutină, munceam în fiecare zi, și m-am trezit visând cu ochii deschiși la o zi în oraș cu prietenele”, a detaliat Rita Ora, explicând ce a inspirat-o să compună piesa ”Anywhere”.

Pentru compoziție, Rita Ora a colaborat cu Andrew Watt, videoclipul fiind filmat în New York și regizat de Declan Whitebloom.

Rita Ora a devenit cunoscută în 2012, odată cu lansarea single-ului ”Hot Right Now”. Piesa înregistrată împreună cu DJ Fresh a ajuns pe prima poziție în topul single-urilor din UK. Câteva luni mai târziu a fost lansat albumul de debut al artistei, ”Ora”, care a urmat calea succesului pavată de primul hit. Discul a urcat în fruntea topului albumelor din Regatul Unit, Rita Oradevenind artista cu cele mai multe hituri în UK Singles Chart în 2012 - trei single-uri consecutive (”Hot Right Now”, "R.I.P." și "How We Do (Party)") au ajuns pe prima poziție în acest clasament.

În 2014, Rita Ora a obținut cel de-al 4-lea Number One cu piesa "I Will Never Let You Down", următoarea piesă prezentă în Top 5 fiind "Black Widow", înregistrată în colaborare cu Iggy Azalea.

În paralel cu activitatea muzicală, Rita Ora a cochetat și cu televiziunea. În 2015 a devenit jurat în cadrul emisiunii The Voice UK, ulterior acceptând propunerea emisiunii concurente, The X Factor, de a prelua aceeași poziție de jurat. În 2016, Rita a înlocuit-o pentru un sezon pe Tyra Banks în juriul emisiunii America’s Next Top Model.

Rita Ora a concertat anul acesta pentru prima oară în România. Artista a făcut parte din line-up-ul primei ediții a festivalului NEVERSEA.

Comentarii