Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Rihanna - Sledgehammer (soundtrack "Star Trek Beyond")

Rihanna a lansat videoclipul noului single ”Sledgehammer”, înregistrat pentru coloana sonoră a filmului ”Star Trek Beyond”.

Sledgehammer”, piesa compusă de Sia și interpretată de Rihanna pentru coloana sonoră a filmului "Star Trek Beyond" beneficiază de un videoclip în ton cu tematica SF a peliculei. Renunțând la promovarea ineficientă de pe Tidal, artista a lansat clipul pe YouTube, o platformă accesibilă tuturor fanilor.

Rihanna este una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală, revista Forbes plasând-o în 2012 pe poziția a 4-a în topul celor mai puternice personalități din showbiz. Cu peste 200 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Rihanna a reușit ca la vârsta de doar 28 de ani să intre în lista celor mai bine vânduți artiști din toate timpurile, în care se regăsesc nume precum The Beatles, Elvis Presley și Michael Jackson. Artista are, de asemenea, în palmares, nu mai puțin de 8 premii Grammy, 23 de premii Billboard, 8 premii AMA (American Music Awards) și 2 Brit Awards.

Anul acesta, Rihanna va concerta pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc pe 14 august, în Piața Constituției din București.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Rihanna
Videoclipuri cu Rihanna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE