INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Rihanna - Kiss It Better

Rihanna ne surprinde cu un nou videoclip pentru single-ul "Kiss It Better", inclus pe albumul ANTI, alături de hitul "Work" feat Drake.

Rihanna a lansat un nou videoclip pentru single-ul "Kiss It Better" extras de pe noul album ANTI, lansat în 2016. Piesa a fost scrisă de Rihanna, Jeff Bhasker, John Glass şi Teddy Sinclair.

Anti” a debutat pe prima poziție în topurile US Billboard 200, US R&B/Hip Hop Albums și UK R&B Albums, fiind certificat cu platină în Statele Unite. Albumul conține 13 piese cu un sound ce se îndepărtează de stilul promovat până acum de artista din Barbados. Noile melodii îmbină muzica soul și R&B cu cea dancehall, intenția artistei fiind de a crea piese cu care să poată rezona pe o perioadă de timp mai îndelungată.

”Am vrut piese care să-mi dea senzația că sunt reale. Nu orice fel de melodii care părea deja ”trecute”. Am realizat că atunci când urc pe scenă nu mai vreau să mai cânt multe dintre piesele mele. Nu mai simt că mă reprezintă”, a declarat Rihanna într-un interviu acordat MTV News.

Albumul ”Anti” are coperta realizată de artistul israelian Roy Nachum. În cadrul conferinței de presă în care a fost prezentată, Rihanna a explicat și semnificația acestei picturi.

”Uneori, cei care sunt deasupra sunt cei care văd cele mai puține lucruri.” - Rihanna

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Rihanna
Videoclipuri cu Rihanna
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE