Urmărește-ne în Social Media

Rihanna - Bitch Better Have My Money (Explicit)

Rihanna ne prezintă în noul videoclip "Bitch Better Have My Money" ce se poate întâmpla cu acei contabili care nu-și fac bine treaba. Vizualul a fost regizat de Megaforce.

La 3 luni de la apariția single-ului ”Bitch Better Have My Money”, Rihanna dezvăluie un videoclip menit să reîmprospăteze refrenul piesei în memoria fanilor. Cu ”toate cărțile pe față”, artista din Barbados nu se jenează în a se murdări pe mâini (la propriu și la figurat) pentru a-și încheia socotelile cu domnul contabil. Vizualul cu scenariu de film a fost regizat de Megaforce.

Piesa „Bitch Better Have My Money” (”BBHMM”) poartă semnătura producătorului Deputy, cunoscut pentru colaborările cu NeYo, Rick Ross, French Montana și Flo Rida, pe partea de compoziție artista lucrând cu Jamille Pierre, Badrilla Bourelly și Travis Scott. Deși mulți aveau așteptări mari de la această melodie, ”BBHMM” nu a făcut ravagii în topuri, plasându-se abia pe poziția a 17-a în Billboard Hot 100. Piesa ar putea urca, însă, în clasamente după lansarea acestui videoclip.

Unul dintre cele mai așteptate albume pop ale anului, discul pe care se va regăsi și piesa ”Bitch Better Have My Money”, va ajunge în curând la fani. Chiar dacă Rihanna nu a dorit să dezvăluie încă nici titlul (bănuit a fi ”R8”), nici data lansării discului, artista a promis publicului un sound mai elaborat. Vorbind despre noul album într-un interviu acordat New York Times, Rihanna a mărturisit că a încercat să se autodepășească, așa cum se întâmplă în cazul fiecărui proiect în care se implică.

“Nu vă pot da indicii cu privire la data lansării. Va fi grozav, asta e tot ce pot să vă spun și sunt extrem de entuziasmată. Încerc să dau tot ce pot și să fiu peste ceea ce am lansat anterior, iar asta a fost partea cea mai grea. Câteodată ajungi să despici firul în patru.“

Comentarii