Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Rihanna - American Oxygen

Rihanna a lansat pe VEVO videoclipul noului single ”American Oxygen”. Vizualul a avut premiera pe Tidal pe 6 aprilie, până de curând fanii putând urmări clipul în exclusivitate pe această nouă platformă, lansată la inițiativa lui Jay Z.

Unul dintre cele mai așteptate albume pop ale anului – mai așteptat chiar decât cel al Madonnei – va ajunge în curând la fani. Chiar dacă Rihanna nu a dorit să dezvăluie încă nici titlul (bănuit a fi ”R8”), nici data lansării discului, așteptarea se va încheia în curând, primele două single-uri -”Bitch Better Have My Money„ și „American Oxygen”  - fiind deja disponibile pe iTunes.

Noua piesă „American Oxygen” a fost interpretată live pentru prima oară în cadrul March Madness Music Festival.  După o perioadă în care videoclipul piesei a putut fi urmărit exclusiv pe Tidal, acesta a devenit disponibil și pe YouTube.

În ce privește noul album, ce include piesa „American Oxygen„, Rihanna a declarat recent pentru New York Times că a încercat să se autodepășească, așa cum se întâmplă în cazul fiecărui proiect în care se implică.

“Nu vă pot da indicii cu privire la data lansării. Va fi grozav, asta e tot ce pot să vă spun și sunt extrem de entuziasmată. Încerc să dau tot ce pot și să fiu peste ceea ce am lansat anterior, iar asta a fost partea cea mai grea. Câteodată ajungi să despici firul în patru.“

În ianuarie, Rihanna a lansat alături de Paul McCartney și Kanye West piesa „FourFiveSeconds„, care a fost certificată cu argint în UK și cu platină în Australia și Noua Zeelandă.

Citește mai multe despre Rihanna
Videoclipuri cu Rihanna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE