Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Ricky Martin - Perdoname

Ricky Martin a lansat videoclipul noului single ”Perdóname”. Vizualul a fost regizat de Carlos Pérez și promovează cea de-a patra piesă extrasă de pe discul "A Quien Quiera Escuchar".

Ricky Martin continuă promovarea albumului "A Quien Quiera Escuchar" lansând un nou videoclip. Melodia pentru care a fost filmat vizualul se numește ”Perdoname” și a fost compusă de artist împreună cu Yotuel Romero, Beatriz Luengo și Antonio Rayo.

Disponibil atât în mediile digitale, cât și în format fizic, "A Quien Quiera Escuchar" este cel de-al 10-lea material din discografia lui Ricky Martin. Albumul a fost lansat în februarie 2015 și s-a plasat pe prima poziție în topul US Latin Pop Albums. Printre cele 10 piese de pe album se numără hiturile "Adiós” și “Disparo al Corazón” (Shot to the Heart). Ricky Martin a compus piesele în colaborare cu Pedro Capó, Yotuel Romero, Yoel Henríquez, Rafael Esparza Ruiz, Beatriz Luengo, José Gómez, David Julca, Johnny Julca și Jorge Ruiz Flores.

"A Quien Quiera Escuchar" a fost înregistrat în Australia, Puerto Rico, L.A. și Mexic. Albumul a fost produs de Julio Reyes Copello, iar rezultatul este un material discografic postmodern, care ne invită să reflectăm.

"A Quien Quiera Escuchar" este un album romantic, sincer și transparent, iar piesele au influențe culturale și descriu în detaliu emoțiile și experiențele prin care am trecut de-a lungul timpului. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat alături de echipa mea și vreau să le mulțumesc pentru că m-au ajutat să comunic exact ce voiam", a declarat Ricky Martin.

Citește mai multe despre Ricky Martin
Videoclipuri cu Ricky Martin
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE