Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Ricky Martin - Disparo al Corazón

Ricky Martin a lansat videoclipul noului single ”Disparo al Corazón”. Piesa este extrasă de pe albumul "A Quien Quiera Escuchar" (”To Whoever Wants to Listen”), care va fi promovat în cadrul turneului mondial "One World Tour".

Disparo al Corazón” este videoclipul prin care Ricky Martin retrăiește amintiri care l-au marcat. Privind în ”oglinda timpului”, artistul împărtășește publicului emoțiile simțite în cele mai importante momente din viața sa. Piesa este compusă de Ricky Martin împreună cu Pedro Capó, Yoel Henríquez și Rafael Esparza Ruiz.

Noul single ”Disparo al Corazón” este extras de pe albumul "A Quien Quiera Escuchar", lansat pe 10 februarie 2015. Discul va fi promovat printr-un turneu mondial, care va avea oprire și în România. Informația a fost dezvăluită chiar de Ricky Martin în cadrul unui interviu acordat online.

„Momentan lucrăm la itinerar, dar România se află în mod sigur pe listă”, declara Ricky Martin în luna februarie.

One World Tour” va demara pe 17 aprilie în Noua Zeelandă. Pe lângă concertele de pe continentul australian, Ricky Martin a anunțat oficial și datele din Mexic și America. Turneul, ce este promovat de Live Nation, se întinde momentan până la sfârșitul lunii octombrie. Nu se cunoaște data concertului promis fanilor din România, dar în același interviu, cântărețul a declarat că și-ar dori să concerteze și în Grecia în această vară. Prin urmare, Europa este vizată în lunile de vară. Momentan, niciun promoter local nu a dezvăluit intenția organizării acestui concert. Pentru mai multe detalii, puteți citi un articol anterior.

Citește mai multe despre Ricky Martin
Videoclipuri cu Ricky Martin
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE