Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Videoclip oficial: Richard Ashcroft - Surprised by the Joy

Richard Ashcroft, fostul solist al trupei The Verve, a lansat un single nou, intitulat ”Surprised by the Joy”. Melodia este extrasă de pe cel de-al 6-lea album de studio al artistului, ”Natural Rebel”.

Richard Ashcroft demonstrează că renumele câștigat în perioada activării în The Verve este binemeritat. Artistul englez are încă forța creativă de a compune piese cu intrare pe radio, revenind la doi ani de la albumul solo anterior cu single-ul ”Surprised by the Joy”. Sound-ul alternativ ce l-a plasat în topurile de profil în anii '90 este încă acolo, amprenta vocală dând melodiei acel plus de emoție care a cucerit milioane de fani.

Noua melodie a lui Ashcroft este extrasă de pe albumul ”Natural Rebel”, cel de-al 6-lea disc solo din cariera sa. LP-ul este produs de Jon Kelly și Emre Ramazanoglu și va fi lansat pe 19 octombrie.

Tracklist ”Natural Rebel” - Richard Ashcroft:

  1. "All My Dreams"
  2. "Birds Fly"
  3. "Surprised by the Joy"
  4. "That's How Strong"
  5. "Born to Be Strangers"
  6. "That's When I Feel It"
  7. "We All Bleed"
  8. "A Man in Motion"
  9. "Streets of Amsterdam"
  10. "Money Money"

Chris Martin de la Coldplay îl consideră pe Ashcroft "cel mai bun cântăreț din lume". Acesta a avut succes atât în trupa The Verve, "Bitter Sweet Symphony" devenind unul dintre imnurile anilor '90, dar și solo, albumele sale primind review-uri pozitive și fiind apreciate de fanii din toată lumea.

Citește mai multe despre Richard Ashcroft
Videoclipuri cu Richard Ashcroft
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE