Urmărește-ne în Social Media

Richard Ashcroft - Born To Be Strangers

Rebel din fire, Richard Ashcroft caută în continuare pericolul. Asta ne spune fostul solist The Verve în versurile noului single ”Born To Be Strangers”. Melodia vine însoțită de un videoclip în care Ashcroft își etalează iubirea pentru un anumit brand de mașini.

Richard Ashcroft demonstrează că renumele câștigat în perioada activării în The Verve este binemeritat. Artistul englez are încă forța creativă de a compune piese cu intrare pe radio, revenind la doi ani de la albumul solo anterior cu single-ul ”Born To Be Strangers”. Sound-ul alternativ ce l-a plasat în topurile de profil în anii '90 este încă acolo, amprenta vocală dând melodiei acel plus de emoție care a cucerit milioane de fani.

Noua melodie a lui Ashcroft este extrasă de pe albumul ”Natural Rebel”, cel de-al 6-lea disc solo din cariera sa. LP-ul este produs de Jon Kelly și Emre Ramazanoglu și va fi lansat pe 19 octombrie.

Tracklist ”Natural Rebel” - Richard Ashcroft:

  1. "All My Dreams"
  2. "Birds Fly"
  3. "Surprised by the Joy"
  4. "That's How Strong"
  5. "Born to Be Strangers"
  6. "That's When I Feel It"
  7. "We All Bleed"
  8. "A Man in Motion"
  9. "Streets of Amsterdam"
  10. "Money Money"

Chris Martin de la Coldplay îl consideră pe Ashcroft "cel mai bun cântăreț din lume". Acesta a avut succes atât în trupa The Verve, "Bitter Sweet Symphony" devenind unul dintre imnurile anilor '90, dar și solo, albumele sale primind review-uri pozitive și fiind apreciate de fanii din toată lumea.

Comentarii