Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Rich The Kid - New Freezer ft. Kendrick Lamar

Atunci când Kendrick Lamar nu culege toate premiile posibile pentru videoclipurile şi melodiile sale fantastice, muzicianul apare în colaborări cu alţi artişti la început de carieră. Este şi cazul lui Rich The Kid, care tocmai a lansat videoclipul piesei "New Freezer", un featuring cu Kendrick Lamar.

"New Freezer" este regizat de către Dave Free şi Jack Begert, care au o abordare futuristă în acest video. Perdeaua roşie de la începutul videoclipului aminteşte de Twin Peaks, iar apoi reintrăm brusc într-o realitate paralelă. Îi vedem pe cei doi rapperi stând lângă un vehicul foarte ciudat, un soi de piramidă luminoasă pe roţi. Cu un instrumental cu aer înspăimântător, piesa este atipică faţă de rap-ul pe care l-am auzit în ultima vreme.

Secvenţele cu fundal roşu alternează cu cele alb/negru şi inevitabil se ajunge şi la ploaia cu bani şi domnişoare pozând lasciv. Kendrick Lamar schimbă radical flow-ul când intră pe piesă, părând că pur şi simplu nu respiră, pentru că are o frecvenţă fantastică de recitare a vesurilor. Printre secvenţe de twerking şi plimbări într-o maşină retro cu uşi care se ridică, cei doi artişti par să îşi realizeze visuri umede din pubertate.

Dacă regizorii mai sus menţionaţi nu vă sună familiar, aflaţi că ei sunt cunoscuţi şi ca The Little Homies, atunci când se ocupă de clipuri împreună cu Lamar. Rich The Kid pregăteşte un nou album pentru lansare prin Interscope aproape de finalul anului. Noul proiect este succesorul release-urilor "Trap Talk" şi "Keep Flexin'".

Kendrick Lamar este şi uşor amuzant în acest clip, ieşind dintr-un restaurant chinezesc, îmbrăcat în tricoul lui Kobe Bryant şi mâncând mâncare chinezească. Artistul a fost marele câştigător al MTV Video Music Awards 2017, plecând acasă cu cele mai multe distincţii.

Citește mai multe despre Kendrick LamarRich The Kid
Videoclipuri cu Kendrick LamarRich The Kid
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE