Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019

Videoclip oficial: Rhye - Hymn

Rhye, una dintre trupele care au făcut senzaţie la Summer Well 2018, a lansat un videoclip nou, pentru piesa "Hymn". Este o baladă meditativă, cu percuţie în surdină şi o voce care te bântuie. Toate peste un vizual la malul mării şi în sânul naturii. Urmăreşte clipul în cadrul articolului.
Urmărește-ne pe

"Hymn" invocă întunericul creaţiilor lui Hozier şi senzualitatea unui James Blunt sau Nothing But Thieves. Totul porneşte cu un peisaj marin rece şi evoluează într-o poveste sălbatică, cu fiinţe umane care se contorsionează în junglă. Piesa în sine este schimbătoare şi dă senzaţia de multiple melodii integrate într-una singură.

Începem cu un pop timid şi visător, cu elemente de shoegaze, iar spre mijloc apar viorile, care accelerează BPM-ul. La final ascultăm o muzică atmosferică, un soi de Mogwai reinterpretat pe bas, vioară şi sintetizator. Contemplaţia este principala senzaţie cu care rămâi după această creaţie.

"Hymn" este o melodie B Side de pe albumul lansat la începutul acestui an. Întregul disc este o combinaţie inedită de R&B, pop, soul, cu sintetizatoare şi elemente de muzică clasică. Rhye a anunţat un turneu nord american pentru luna curentă, care începe în Dallas şi se termină în Sacramento. Anul trecut acest proiect muzical a colaborat cu Bonobo pe piesa "Break Apart" de pe albumul "Migration".

Rhye este un proiect muzical R&B al muzicianului canadian Mike Milosh. În primă fază îl includea doar pe acest artist, împreună cu instrumentalistul danez Robin Hannibal. Albumul de debut "Woman" a sosit în 2013. Trupa se destrăma în 2017, când Robin o părăsea, iar Rhye rămâne cu un singur component.

Ulterior a devenit un colectiv de muzicieni, care colabora cu Milosh în diferite formule live. Ultimul release al acestui grup flexibil este "Blood", care a apărut în luna februarie a acestui an. Pe coperta acestui release apare nud prietena solistului, o altă domnişoară decât cea de pe coperta lui "Woman".

Mike Milosh s-a ocupat de compoziţia şi producţia sa. Rhye ne-a încântat în prima seară de Summer Well 2018, pe 10 august, cu sintetizatoare, viori şi o voce sensibilă.

Citește mai multe despre Rhye
Videoclipuri cu Rhye
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE