Urmărește-ne în Social Media

REZIDENT EX - Noi să fim noi

REZIDENT EX a lansat videoclip "Noi sa fim noi", o piesă rock declarativă. Materialul video îmbină imagini live și din studioul de înregistrări. Urmărește-l pe InfoMusic.

REZIDENT EX revine în atenția fanilor metal cu un videoclip oficial. După prezentarea melodiei "Lasă-mă să zbor" de pe viitorul disc, trupa lansează o declarație rock susținută cu imagini din studio și dintr-o serie de concerte susținute în România. "Noi să fim noi" este statementul formației care și-a consolidat următoarea formulă: Sebastian Simonis - voce, Tavi Iepan - chitară, Matthias Lange - chitară, Christian Podratsky - bas, Mark Cross - tobe.

"Noi să fim noi" este o piesă foarte dragă nouă, dedicată fanilor de muzică rock, care de atâtea ori au făcut din întâlnirile noastre o sărbătoare. Bucuria de a fi împreună, de a simți la fel, creează acea magie pe care noi - toți cei care trăim și iubim această forma de libertate - o numim "Rock´n´Roll" . Ea a devenit un mod de a gândi, de a simți, o identitate a mai multor generații. E un reper și o adevărată emblemă a rebelilor notorii din ultimele decenii. - transmite trupa REZIDENT EX.

Videoclipul "Noi sa fim noi" combină filmări live ale echipei InfoMusic și imagini personale ale membrilor grupului. Christian Podratzky, realizatorul clipului, mărturisește că a vrut să reproducă o atmosferă emblematică pentru REZIDENT EX, atât live, cât și în studio și privat.

Muzica este semnată de trio-ul Adrian Popescu, Matthias Lange și Tavi Iepan, cel din urmă fiind și autorul textului. Mixajul a fost realizat de Thomas "Schrödey" Schröder în studiourile ABSURD din Hamburg. Piesa "Noi să fim noi" este totodată o invitație la concertele din martie 2015. REZIDENT EX va susține patru cântări în cluburi din Constanța (20 martie), Brașov (22 martie), București (25 martie) și Buzau (26 martie).

REZIDENT EX va lansa cel de-al doilea album în toamna acestui an. Trupa l-a înregistrat aproape integral și urmează să îl mixeze. În așteptarea lansării, formația va lansa mai multe piese ca single-uri, primele două fiind "Lasă-mă să zbor" și prezenta "Noi sa fim noi".

Comentarii