BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: RENGLE - Sex O'Clock

Vă invităm să urmăriți videoclipul piesei lui RENGLE, Sex O'Clock.

După ce zilele trecute au apărut pe internet imagini cu Rengle şi celebrul actor Oul împreună pe platoul de filmări, artistul a confirmat că aceştia au colaborat pentru cea mai nouă lansare – “Sex O’Clock”.

“De mult mi-am dorit să lucrez cu Oul. Încă de la început am ştiut că el este personajul perfect şi potrivit pentru această piesă. Faptul că Oul are curajul să îşi trăiască liber sexualitatea m-a inspirat să scriu acest cântec” – Rengle

La 2 ani de la lansarea proiectului muzical Rengle cu un super show la Untold, artistul se poate lăuda deja cu 3 single-uri, în timp ce show-ul său - Rengle Pill - a ajuns în ţări precum Mexic, SUA, Japonia sau China. “Sex O’Clock”, cea mai recentă lansare a artistului, este una dintre piesele de bază cu care acesta a făcut furori în timpul concertelor.

Videoclipul este inspirat din viaţă tumultoasă a celebrului actor, Oul, acesta acceptând să fie urmărit de echipa de filmare pe parcursul a 2 zile.

“Mă bucură foarte mult că viața mea inspiră artişti precum Rengle. De la primul play am simţit că piesa este despre mine.” – Oul

Rengle a devenit cunoscut ca directorul artistic din spatele coregrafiilor unor artişti precum INNA, Alexandra Stan şi Alex Velea, acesta făcând totodată parte din echipa artistică a MTV EMA în anul 2015.

Citește mai multe despre Emil Rengle
Videoclipuri cu Emil Rengle
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE