Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: RENGLE - Sex O'Clock

Vă invităm să urmăriți videoclipul piesei lui RENGLE, Sex O'Clock.

După ce zilele trecute au apărut pe internet imagini cu Rengle şi celebrul actor Oul împreună pe platoul de filmări, artistul a confirmat că aceştia au colaborat pentru cea mai nouă lansare – “Sex O’Clock”.

“De mult mi-am dorit să lucrez cu Oul. Încă de la început am ştiut că el este personajul perfect şi potrivit pentru această piesă. Faptul că Oul are curajul să îşi trăiască liber sexualitatea m-a inspirat să scriu acest cântec” – Rengle

La 2 ani de la lansarea proiectului muzical Rengle cu un super show la Untold, artistul se poate lăuda deja cu 3 single-uri, în timp ce show-ul său - Rengle Pill - a ajuns în ţări precum Mexic, SUA, Japonia sau China. “Sex O’Clock”, cea mai recentă lansare a artistului, este una dintre piesele de bază cu care acesta a făcut furori în timpul concertelor.

Videoclipul este inspirat din viaţă tumultoasă a celebrului actor, Oul, acesta acceptând să fie urmărit de echipa de filmare pe parcursul a 2 zile.

“Mă bucură foarte mult că viața mea inspiră artişti precum Rengle. De la primul play am simţit că piesa este despre mine.” – Oul

Rengle a devenit cunoscut ca directorul artistic din spatele coregrafiilor unor artişti precum INNA, Alexandra Stan şi Alex Velea, acesta făcând totodată parte din echipa artistică a MTV EMA în anul 2015.

Citește mai multe despre Emil Rengle
Videoclipuri cu Emil Rengle
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE