Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Regina Spektor - The Trapper and the Furrier

Regina Spektor a lansat videoclipul noului single ”The Trapper and the Furrier”. Piesa este extrasă de pe albumul "Remember Us To Life".

”În urmă cu câteva săptămâni am avut o întâlnire secretă pe casa scărilor și am filmat acest video pentru piesa ”The Trapper and The Furrier”. Cu tot ceea ce se întâmplă acum în lume, am vrut să vi-l împărtășesc. Mult noroc nouă, tuturor. Mult noroc lumii în care trăim. Sunt multe tipuri de paradis...Haideți să fim de partea celor care sunt în nevoie. De partea celor care iubesc. De partea celor cărora le pasă, care participă, care încearcă....Și dacă nu reușim să facem asta, atunci să fim măcar de partea celor care își plătesc taxele”, a transmis Regina Spektor fanilor ei, făcând referire la alegerile din SUA.

Discul "Remember Us To Life", ce include piesa ”The Trapper and the Furrier”, este cel de-al 7-lea material de studio al artistei. Discul a fost lansat pe 30 septembrie.

Tracklist "Remember Us To Life" - Regina Spektor:

 1. Bleeding Heart
 2. Older and Taller
 3. Grand Hotel
 4. Small Bill$
 5. Black and White
 6. The Light
 7. The Trapper and the Furrier
 8. Tornadoland
 9. Obsolete
 10. Sellers of Flowers
 11. The Visit
 12. New Year (deluxe bonus track)
 13. The One Who Stayed and the One Who Left (deluxe bonus track)
 14. End Of Thought (deluxe bonus track)

Anterior acestui disc, Regina Spektor a lansat în 2012 albumul "What We Saw from the Cheap Seats". Materialul include atât compoziții noi, cât și piese mai vechi, reeditate. Albumul a fost promovat prin intermediul a două turnee, unul desfășurat în SUA și unul internațional.

Citește mai multe despre Regina Spektor
Videoclipuri cu Regina Spektor
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE