Urmărește-ne în Social Media

Regina Spektor - Black and White

Regina Spektor a lansat videoclipul noului single ”Black and White”. Pentru clip, artista a colaborat cu Daniel Ryan, vechi prieten și colaborator.

"A fost una dintre cele mai magice experiențe pe care le-am avut la filmarea unui videoclip. Inițial, trebuia să fie un fie un video low-budget. A fost greu la început”, a povestit Regina Spektor pentru revista Elle.

Pentru a păstra atmosfera piesei, Regina și-a imaginat întregul scenariu al clipului într-un salon elegant, care să susțină scenariul de poveste gândit la compunerea single-ului. Deși nu a crezut că bugetul îi va permite să filmeze la Uptown Theater din Chicago, dorința Reginei s-a împlinit datorită unui bun prieten.

”E asemenea locației în care s-a filmat ”Frumoasa din pădurea adormită”. E ca un castel aflat în amorțire. Muzica readuce la viață această balerină din trecut...la final imaginea ei se stinge, ea reîntorcându-se în arhiva timpului”, a detaliat Regina.

Pentru regia videoclipului "Black and White", artista a colaborat cu un alt prieten, Daniel Ryan. Piesa este extrasă de pe discul "Remember Us To Life", cel de-al 7-lea material de studio al artistei. Albumul a fost lansat pe 30 septembrie 2016.

Anterior acestui disc, Regina Spektor a lansat în 2012 albumul "What We Saw from the Cheap Seats". Materialul include atât compoziții noi, cât și piese mai vechi, reeditate. Albumul a fost promovat prin intermediul a două turnee, unul desfășurat în SUA și unul internațional.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Regina Spektor anunță albumul "Home, before and after" și lansează piesa "Becoming All Alone"

Regina Spektor a înregistrat un nou material de studio, intitulat "Home, before and after". LP-ul va fi lansat anul acesta, piesa "Becoming All Alone" oferindu-ne o primă impresie asupra direcției muzicale.

Publicat

pe

Regina Spektor - "Home, before and after" (copertă album)
Regina Spektor - "Home, before and after" (copertă album) │ FOTO: Regina Spektor reginaspektor.com

După 6 ani de la apariția ultimului ei material, Regina Spektor a revenit cu un nou LP, "Home, before and after". Întregul disc a fost înregistrat în New York, fiind coprodus de John Congleton, câștigător al unui premiu Grammy. Potrivit comunicatului de presă ce-i anunță lansarea, noul material este "un album reprezentativ pentru New York".

Artista și-a anunțat revenirea și în online, publicând pe canalele sale de social media un mesaj prin care detalia starea sa de spirit și dezvăluia tracklist-ul albumului.

"Ce nebună a fost lumea. Și încă este. Sunt atât de bucuroasă că ESTE...pentru că, știindu-ne pe noi, oamenii, asta nu e niciodată o certitudine...Sunt plină de recunoștință și iubire față de lume, în aceste zile. Bucuroasă, pur și simplu, că sunt aici.

Și...am înregistrat un nou album!

Se numește "Home, before and after" și astea sunt piesele pe care le veți putea asculta pe 24 iunie:

  1. Becoming All Alone
  2. Up the Mountain
  3. One Man’s Prayer
  4. Raindrops
  5. SugarMan
  6. What Might Have Been
  7. Spacetime Fairytale
  8. Coin
  9. Loveology
  10. Through a Door"

"Home, before and after" va fi lansat, așadar, pe 24 iunie. Alături de acest anunț, Regina Spektor a împărtășit publicului și o primă piesă de pe album, "Becoming All Alone". Melodia vine acompaniată de un video cu versuri creat de Black Balloon Media.

Lyric Video: Regina Spektor - "Becoming All Alone"

În urmă cu 3 ani, Regina Spektor lansa "Remember Us To Life", cel de-al 7-lea material de studio. LP-ul a inclus single-uri ca "Small Bill$" și "Bleeding Heart".

Anterior acestui disc, Regina Spektor lansa albumul "What We Saw from the Cheap Seats" (2012). Materialul includea atât compoziții noi, cât și piese mai vechi, reeditate. Albumul a fost promovat prin intermediul a două turnee, unul desfășurat în SUA și unul internațional.

Citește în continuare