Urmărește-ne în Social Media

Red Parlament feat. Elena Ionescu - Numai Tu

Red Parlament și Elena Ionescu au colaborat pentru prima dată și ne prezintă "Numai Tu", o melodie de dragoste, făcută special pentru această perioada în care toți ne dorim să ascultăm muzică bună până când artiștii vor reveni pe scenă.

Compusă de Doru Isăroiu alături de Elena Ionescu, și susținuți de Mario Joy pe partea de orchestrație, "Numai tu" conține toate ingredientele necesare pentru un show incendiar cu trupa și muzică live. Acest aspect este evidențiat și de videoclip. Regizat de Eugen Panait, clipul îi prezintă pe muzicieni interpretând pe acoperișul unei clădiri.

Colaborarea dintre Doru Isăroiu și Elena Ionescu a fost naturală și chiar dacă este primul featuring al celor doi artiști, aceștia se completează armonios scenic și vocal, având experiența anilor trecuți de muzică live și show total.

"Piesa e frumoasă, ne reprezintă din toate punctele de vedere! Este o piesă de dragoste, ne regăsim în mesajul ei și vrem să ajungă la inimile tuturor! Asta ne-am propus și sperăm ca această colaborare să fie cât mai pe placul publicului!", au declarat Elena și Doru.

Red Parlament este rebrenduirea trupei Parlament, care se lansa în anii 2000 cu hitul "Vine Vara". Încă de la debut, formația a făcut furori cu albumul "Trăiește-ți viața", de pe care s-au remarcat piese ca ”Valul”, ”E frumoasa foc”, ”Suflet pierdut”. Componența trupei s-a modificat în timp, dar stilul muzical și energia concertelor live au evoluat odată cu experiența acumulată.

Elena Ionescu a făcut parte din trupa Mandinga din 2006 până în anul 2016, când a decis să părăsească trupa pentru o carieră solo. A reprezentat România la Eurovision Song Contest 2012 în Baku, Azerbaidjan cu piesa "Zaleilah". În clasamentul final, trupa Mandinga alături de Elena au ocupat locul 12.

Comentarii