Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Red Parlament - 2 Străini

Red Parlament (trupa Parlament rebrenduită), a lansat un nou videoclip - ”2 Străini”. Piesa promovată este compusă de Doru Isăroiu și Cristi Ungur, clipul fiind produs de Claudiu Vision.
Urmărește-ne pe

Acum câtiva ani, Doru Isăroiu lansa alături de Parlament piese bine primite și îndragite de public, precum “E frumoasă foc”, “Suflet Pierdut” sau “Privirea Ta”. Deși formația Parlament nu a mai lansat piese noi, concertele lui Doru Isăroiu au continuat alături de noua sa trupă, Red Parlament, cu același spirit rock în prestațiile live săptămânale din București și nu numai.

În 2016, Doru Isăroiu și colegii săi de trupă, Cristi Ungur, Isaroiu Valentin și Otto Harasz, au dorit să își “premieze” fanii, ce sunt mereu alături de ei la concerte, cu un single propriu, intitulat “2 Străini”. Melodia este acompaniată de un video produs de Claudiu Vision.

Red Parlament este rebrenduirea trupei Parlament, care se lansa în anii 2000 cu hitul ”Vine Vara”. Încă de la debut, formația a făcut furori cu albumul ”Trăiește-ți viața”, de pe care s-au remarcat piese ca ”Valul”, ”E frumoasa foc”, ”Suflet pierdut”.

Componența trupei s-a modificat în timp, dar stilul muzical și energia concertelor live au evoluat odată cu experiența acumulată. În prezent se lucrează în studio la noi compoziții, formația susținând constant concerte live.

Red Parlament va cânta în continuare în concerte o parte din vechile piese ale trupei Parlament, dar și cover-uri după hituri internaționale, atât vechi, cât și noi. Repertoriul formației conține peste 150 de piese proprii și cover-uri românești și internaționale.

Citește mai multe despre Red Parlament
Videoclipuri cu Red Parlament
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE