Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Red Lyard - When Love Is Gone

Radu Sîrbu, fost membru O-Zone, a lansat prima piesă sub pseudonimul Red Lyard - “When Love Is Gone”. Single-ul este compus de artist împreună cu Geørge și Ana Sîrbu, iar vizualul este regizat de Ivan Kamensky.

“”When Love Is Gone” a venit într-un moment de inspirație și este mai mult decât o simplă piesă. În spatele cuvintelor se ascunde o atitudine, o forță, un mesaj puternic care mi-aș dori să ajungă la urechile și sufletele tuturor ascultătorilor. Mă bucur că am reușit să ‘îmbrac’ acestă piesă într-un sound modern și să o aduc la cunoștință, dar mai ales la conștiința publicului larg”, declară Red Lyard.

Videoclipul piesei ”When Love Is Gone” a fost filmat în două anotimpuri, în mai multe locații din București, iar personajul principal este în căutarea liniștii și a eului său, după ce pierde marea iubire.

Red Lyard este un proiect ce a luat naștere în studioul Rassada Music, în colaborare cu Cat Music, și va fi conturat prin melodii personale și stiluri inedite de a exprima emoții sincere.

Citește mai multe despre Red Lyard
Videoclipuri cu Red Lyard
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE