Urmărește-ne în Social Media

Red Hot Chili Peppers - Sick Love

Red Hot Chili Peppers a lansat videoclipul noului single ”Sick Love”. Vizualul de tip animație a fost ilustrat și regizat de Beth Jeans Houghton.

După ”Go Robot”, Red Hot Chili Peppers continuă promovarea albumului ”The Getaway” cu piesa ”Sick Love”. Povestea acestei melodii a fost prezentată publicului de către bateristul Chad Smith cu prilejul lansării discului.

""Sick Love" e una dintre piesele pe care le aveam înregistrate de ceva timp și care i-a plăcut lui Brian încă de la început. Am schimbat-o puțin, dar cred că cea mai cool parte a acestei compoziții este că Sir Elton John cântă la pian pe această piesă. (...) Ne gândeam că ar fi tare să avem pian pe melodia asta și atunci am zis: <<Hai să-l sunăm pe Elton John. E destul de bun la pian>>”, a povestit toboșarul RHCP, accentuând cât de lejeră a fost conversația. ”Și asta am și făcut, l-am sunat. El era în oraș pentru gala Oscar și se pregătea de o mare petrecere. A venit la studio și a fost foarte simpatic, părea ușor timorat. S-a așezat la pian și toată atmosfera s-a schimbat. Era Elton John la pian.”

Pentru noul album ”The Getaway”, Red Hot Chili Peppers a lucrat pe partea de mixare cu Nigel Godrich, un cunoscut și apreciat producător britanic. Acesta a produs nu mai puțin de 7 albume de studio pentru Radiohead, colaborând și cu U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. și Beck. Pe partea de producție a discului, Red Hot Chili Peppers a apelat la Danger Mouse, care a lucrat recent și cu Adele la albumul ”25”.

Tracklist "The Getaway" - Red Hot Chili Peppers: 

 1. The Getaway
 2. Dark Necessities
 3. We Turn Red
 4. The Longest Wave
 5. Goodbye Angels
 6. Sick Love
 7. Go Robot
 8. Feasting on the Flowers
 9. Detroit
 10. This Ticonderoga
 11. Encore
 12. The Hunter
 13. Dreams of a Samurai
Comentarii