Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Videoclip oficial: Red Hot Chili Peppers - Go Robot

Red Hot Chili Peppers a lansat videoclipul noului single ”Go Robot”. Piesa se regăsește pe albumul ”The Getaway”, lansat în luna iunie.

După ”Dark Necessities”, un single promovat printr-un videoclip regizat de actrița Olivia Wilde, trupa Red Hot Chili Peppers revine cu un nou vizual. Piesa aleasă pentru acest video este ”Go Robot”, o melodie cu un sound foarte funk.

”Piesa s-a numit inițial ”Robot Man”. Mai aveam o piesă la care lucram și atunci când am intrat în studio cu Brian am vrut să o mai simplificăm puțin. Erau părți ale piesei care îi plăceau și altele care, în opinia lui, puteau fi îmbunătățite. Așa că am analizat-o și am modificat refrenul...dar încă de la început a fost o piesă foarte funky. Și așa a și rămas”, a detaliat bateristul Chad Smith.

Videoclipul ”Go Robot” a fost regizat de Thoranna Sigurdardottir, ce are în portofoliu filme precum ”Noah” (2014) și ”Lara Croft: Tomb Raider” (2001).

Pentru noul album ”The Getaway”, Red Hot Chili Peppers a lucrat pe partea de mixare cu Nigel Godrich, un cunoscut și apreciat producător britanic. Acesta a produs nu mai puțin de 7 albume de studio pentru Radiohead, colaborând și cu U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. și Beck. Pe partea de producție a discului, Red Hot Chili Peppers a apelat la Danger Mouse, care a lucrat recent și cu Adele la albumul ”25”.

Tracklist "The Getaway" - Red Hot Chili Peppers: 

 1. The Getaway
 2. Dark Necessities
 3. We Turn Red
 4. The Longest Wave
 5. Goodbye Angels
 6. Sick Love
 7. Go Robot
 8. Feasting on the Flowers
 9. Detroit
 10. This Ticonderoga
 11. Encore
 12. The Hunter
 13. Dreams of a Samurai

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Videoclipuri cu Red Hot Chili Peppers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE