Urmărește-ne în Social Media

Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers acompaniază noul single ”Dark Necessities” cu un videoclip regizat de Olivia Wilde. Acesta este cel de-al doilea clip regizat de actriță, după "No Love Like Yours", al trupei indie folk Edward Sharpe & The Magnetic Zeros

Dark Necessities”, prima piesă extrasă de Red Hot Chili Peppers de pe noul album ”The Getaway”, este pusă în valoare de un videoclip al fel de funky ca și beat-ul melodiei. Regia este semnată de nimeni alta decât Olivia Wilde, cunoscută atât pentru rolul din serialul ”House M.D.”, cât și pentru cel din ”Vinyl”.

"Le-am prezentat ideea mea și ei m-au ales pe baza acestei idei, iar eu le voi fi mereu recunoscătoare că mi-au acordat această șansă. Mi s-a părut o abordare logică în a-mi lucra aptitudinile regizorale, pentru că în esență este un exercițiu de realizare a unui film mut. Trebuie să înveți să spui povestea fără dialog - asta este cu adevărat esențial”, a mărturisit Olivia Wilde într-un interviu pentru ET Online.

Pentru noul album ”The Getaway”, Red Hot Chili Peppers a lucrat pe partea de mixare cu Nigel Godrich, un cunoscut și apreciat producător britanic. Acesta a produs nu mai puțin de 7 albume de studio pentru Radiohead, colaborând și cu U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. și Beck. Pe partea de producție a discului, Red Hot Chili Peppers a apelat la Danger Mouse, care a lucrat recent și cu Adele la albumul ”25”.

Tracklist "The Getaway" - Red Hot Chili Peppers: 

 1. The Getaway
 2. Dark Necessities
 3. We Turn Red
 4. The Longest Wave
 5. Goodbye Angels
 6. Sick Love
 7. Go Robot
 8. Feasting on the Flowers
 9. Detroit
 10. This Ticonderoga
 11. Encore
 12. The Hunter
 13. Dreams of a Samurai
Comentarii