Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Videoclip oficial: Rashid feat. Alina Eremia - Filme

Rashid a lansat primul lui single în colaborare cu o voce feminină, alegând-o pe Alina Eremia să cânte și să fie protagonistă alături de el în “Filme”. Videoclipul piesei este regizat de Alex Ceaușu.

“Eram într-o seară la studioul Golden Boy Society cu Alex Velea și am început să scriem versurile dintr-un joc de cuvinte, #Filme și #FeelMe. Cu siguranță, cu toții avem scenarii și filme și câteodata ne imaginăm cum ar fi să jucăm în ele. Eu sunt cinefil convins și în fiecare piesă pe care o lansez pun ceva din viața personală. Sunt încântat de colaborarea cu Alina, mai ales că e prima mea piesă cu o voce feminină, iar ea are un timbru cu personalitate și e o artistă fresh”, spune Rashid despre noul lui single cu Alina Eremia.

“Rashid este un artist pe care eu îl apreciez și m-a bucurat propunerea lui și a lui Alex Velea de a fi vocea feminină pe piesa "Filme", care mi-a plăcut de la prima ascultare. Fiecare poate trăi o poveste de dragoste ca în filme, iar tu poti fi regizorul propriului tău film.” - Alina Eremia

Rashid a intrat în febra lansărilor acum două zile, jucând rolul povestitorului în piesa “Partea a doua (Din vina ta)” a lui Alex Velea, așteptând în paralel acest moment șo pregătindu-și prietenii din mediul online printr-un joc interactiv de postari. La fel ca și pe Facebook, în videoclipul regizat de Alex Ceaușu, Rashid și Alina au pus în scenă momente de Oscar.

Înainte de a-și începe cariera solo, Rashid s-a remarcat prin hituri de succes precum “Unde e ea”, “Dacă aș putea”, “Te-am văzut” etc, lansate cu trupa craioveană C.I.A. Drumul lui către muzică a început încă de la vârsta de 15 ani, în 1999, perioadă în care l-a cunoscut și pe Alex Velea. Din 2014, Rashid și-a pornit cariera solo, lansând până în prezent single-uri de succes precum “Alerg” cu Alex Velea și Cabron, “Lefter Popescu”, “Regina Balului” cu Criss Blaziny, “Domnișoara” cu Gabriel Cotabiță, cât și “Izabela part 2” alături de Alex Velea, Karie și Jon Baiat Bun, o parte dintre băieții Golden Boy Society.

Citește mai multe despre Alina EremiaRashid
Videoclipuri cu Alina EremiaRashid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE