Urmărește-ne în Social Media

rareș x ARKANIAN - Nașpa | Live din grădina lui rareș

”Nașpa”, cel mai recent single lansat de rareș împreună cu Arkanian, beneficiază acum și de o versiune live. Cei doi artiști au filmat un clip în grădina lui rareș, transmițând publicului energia din concerte.

În contrast cu numele single-ului, vibe-ul piesei "Nașpa" te face să cânți cot la cot cu artiștii. Piesa a fost scrisă de către rareș, Adrian Istrate, Arkanian și Bogdan Gridan, producția fiind realizată de către Bogdan Gridan.

"Ne-am întâlnit patru băiețași într-o sesiune, am dat start și a durat mai puțin de 2 ore să avem vocile finale, a mers totul foarte natural. Piesa e foarte sugestivă, este despre momentele acelea când te simți nașpa, fail relationship. Piesa este despre momentul când tu mai vrei, ea nu mai vrea și te simți nașpa, încerci să îți cauți fosta în fiecare fată cu care ieși și o iei razna", ne spune rareș.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat 2 luni de zile, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume ca The Motans și florianrus, primind în acelasi timp sfaturi de la jurații showului - Alex Cotoi, Șerban Caza, Alina Eremia și Bruja, dar și de la invitați precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams.

Arkanian, revelația muzicii trap din România, este unul dintre artiștii ce a reușit să cucerească topurile muzicale din România cu single-ul "Complicated" lansat în colaborare cu Antonia. Pe lângă acesta, tânărul traper se bucură de o experiență în lumea artistică ce cuprinde lansări precum "XO", "Abracadabra" sau "Akadele & Trapanele".

Comentarii