Urmărește-ne în Social Media

rareş - Tokyo

rareş schimbă peisajul şi ne duce într-o călătorie în metropola neoanelor, "Tokyo". Artistul a lansat piesa cu acest nume şi ne oferă un videoclip filmat în capitala Japoniei. Se savurează chiar aici, alături de un mesaj de la artist.

Câştigătorul concursului de talente HBO Max One True Singer, rareş lansează piesă după piesă, în pregătirea unui prim LP. Muzicianul s-a îndepărtat de sound-ul unui soi de "Motans 2", pe care juraţii concursului îl observaseră rapid şi şi-a croit propriiul stil şi propria imagine. Apare cu o imagine androgină, sensibilă, este un romantic incurabil, mereu sfios şi visător.

Piesele sale au ceva de Harry Styles, poae şi de alţi componenţi din One Direction, dar într-o versiune mai pură şi sinceră, mă puţin prelucrata. "Tokyo" are un aer melancolic, de părere de rău, iar călătoria în Tokyo pare să fie o încercare a artistului de a fugi de bătăi de cap şi durere, doar pentru a sfârşi fiindu-i dor de cei dragi lăsaţi acasă.

Noua piesă a fost scrisă şi compusă de către rareş şi Florian Rus, împreună cu Bogdan Todor şi Costel Dominteanu. De producţia finală s-a ocupat Costel Dominteanu. Artistul a explicat această creaţie drept o călătorie metaforică a sineului şi dorinţa de a şterge trecutul. Este încă un cântec al tânărului muzician despre vindecarea sufletească, iar în această serie se afla şi "1000 zile" şi "Greşeli Diferite".

Iată mesajul transmis de rareş despre noul său single:

"Tokyo" este o piesă despre struggle-ul de a lăsa în urmă trecutul, când încercăm să ne ocupăm mintea cu cele mai diverse lucruri, dar ajungem să ,,călătorim" tot pe aceleași tărâmuri, pentru că imaginea cuiva care ne-a fost foarte drag e încă relevantă. Cred că asta e o etapă prin care trece oricine care a rămas cu amintiri frumoase dintr-o relație, care atunci când se îndepărtează de fosta iubire, tinde să uite lucrurile negative, de ce nu a mers de fapt între ei.

rareş are o poveste atipică: student de nota 10 la Drept care a renunţat la facultate pentru a participa la One True Singer. A primit sfaturi despre cariera de la Alex Cotoi, Şerban Cazan, Alina Eremia şi Bruja, plus Roxen, DOC, Grasu XXL şi Olivida Addams. Cel mai recent release al său a fost "INNA", piesa lansta alături de Arkanian pe 9 noiembrie 2022.

Comentarii