Urmărește-ne în Social Media

rares x Olivia Addams - Of Corso

rareș și Olivia Addams se pregătesc intens pentru vară și te introduc și pe tine în starea lor. Cei doi colaborează din nou și lansează piesa "Of Corso". Te invităm să o asculți și să urmărești videoclipul.

După succesul piesei "Buchet de trandafiri", fanii au tot așteptat o nouă colaborare între cei doi. Plini de energie, rareș și Olivia te învață să te descotorosești de clasicul "te iubesc" și să găsești ceva mult mai palpitant pentru persoana specială din viața ta.

"Of Corso" face parte din campania aniversară a brandului Corso, o reinterpretare actuală a hitului de acum 10 ani. Noua piesă a fost compusă de Șerban Cazan, Smiley, Alexandru Velea, Florian Rus, Ștefan Mihalache, Rareș Maris, Olivia Addams și Petre Octavian Ioachim, care s-a ocupat și de producție.

"Sper că aveți boxele corespunzătoare în mașini pentru piesa asta, pentru că Olivia și cu mine avem nevoie de volum. Lăsați-vă molipsiți de vibrația << Of Corso >> și hai cu noi în cea mai spectaculoasă aventură. Nu puteam găsi un partener mai bun pentru piesa asta", a declarat rareș.

Olivia Addams a adăugat:

"Când nu mai știi cum să-i spui te iubesc...dă play la piesa asta și lăsați-vă duși de val. Sper să vă vedem peste tot pe internet cum vă distrați pe piesa asta, noi cu siguranță am făcut-o când am înregistrat-o și când am filmat cel mai colorat videoclip, exact pe gustul meu".

Comentarii

Concerte & turnee

The Motans, VUNK, Minelli concertează la West Side Christmas Market

West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei, promite o nouă săptămână de atracții și concerte ale unor îndrăgiți artiști români. Te invităm să descoperi programul.

Publicat

pe

The Motans / Cornel Ilie (VUNK)
The Motans / Cornel Ilie (VUNK) │ FOTO: InfoMusic

La West Side Christmas Market, distracția începe de luni, 18 decembrie, cu DJ Jiji și continuă până sâmbătă, 23 decembrie, cu Moonlight Breakfast, The Motans, VUNK, Costina Lica și Minelli. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Program West Side Christmas Market, săptămâna 18 - 24 decembrie

 • DJ Jiji - luni, 18 decembrie
 • Moonlight Breakfast - marți, 19 decembrie
 • The Motans - miercuri, 20 decembrie
 • VUNK - joi, 21 decembrie
 • Costina Lica / Corul Universității București - vineri, 22 decembrie
 • Minelli - sâmbătă, 23 decembrie
 • Romanița - duminică, 24 decembrie

Programul zilelor de Crăciun de la West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și toate atracțiile vor fi deschise și pe perioada Crăciunului. La scena West Side Christmas Market veți putea petrece Ajunul Crăciunului cu Romanița Duminică, de la ora 18:00. În prima zi de Crăciun, de la orele 19:30, Irina Sârbu va susține un concert special de Crăciun. Pe 26 decembrie, Olivia Addams urcă pe scena West Side Christmas Market de la ora 19:30. Miercuri, sărbătorile se vor încheia alături de Eva Timush care va cânta tot de la ora 19:30.

West Side Christmas Market va funcționa, pe perioada sărbătorilor, conform programului:

 • Duminică, 24 decembrie - 11:00-20:00
 • Luni, 25 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Marți, 26 decembrie - 13:00 - 22:30
 • Miercuri, 27 decembrie 13:00 - 22:30
Citește în continuare