Urmărește-ne în Social Media

rares x Olivia Addams - Buchet de trandafiri

rareș și Olivia Addams lansează "Buchet de trandafiri", un single care cuprinde celebrul refren popularizat la începutul anilor 2000 de trupa Akcent. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Buchet de trandafiri" a fost scrisă și compusă de rareș și Olivia Addams, alături de talentații Marius Moga, Florian Rus și Achi. Piesa surprinde aceeași nostalgie care te va duce cu gândul la prima iubire și marchează prima colaborare dintre rareș, un artist în plină ascensiune, și Olivia Addams, artista cu o prezență constantă în topurile muzicale din România, cât și în cele internaționale.

"Faptul că am rescris <<Buchet de trandafiri>> e o modalitate de a menține amintirile vii. Poate acum nu vă mai vorbiți, poate vă aveți la block pe toate rețelele de socializare, poate chiar te simți nașpa în continuare, dar mereu o să aveți banca voastră și amintirile care vă aduc aminte de ce a însemnat <<noi>> la un moment dat. Mă bucur că am colaborat cu Olivia la piesa asta și că am reușit să o aducem în atenția oamenilor!", a declarat rareș.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat 2 luni de zile, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul show-ului cu nume ca The Motans și florianrus, primind în acelasi timp sfaturi de la jurații showului - Alex Cotoi, Șerban Caza, Alina Eremia și Bruja, dar și de la invitați precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams.

Ultimul single al lui rareș, "Nașpa", alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes. Piesa a dominat festivaluri precum Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle și se află în continuare în playlist-ul celor mai mari posturi de radio din România.

Olivia Addams este o artistă de invidiat pentru ușurința cu care reușește să domine atât industria muzicală din România, cât și pe cea din afara granițelor ei. Succesul său culminează în Polonia, unde a susținut mai multe turnee de promovare a hit-urilor sale ce se aud neîncetat la toate radiourile de top. "Stranger", "Are We There" sau "Never say never" sunt doar câteva dintre single-urile Oliviei care au reușit să se bucure de o expunere internațională, în timp ce "Scrisori în minor" sau "Răsărit perfect" sunt primele două single-uri în limba română care au reușit să prezinte latura vulnerabilă a artistei, mai puțin cunoscută publicului.

Comentarii