Urmărește-ne în Social Media

rareș & JUNO - Foc

rareș și JUNO colaborează pentru prima dată și lansează "Foc", o piesă ce combină ritmuri de afrobeats și pop. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

Focul e cel mai puternic element al naturii, așadar, când se întâlnește foc cu foc, nu are cum să nu iasă atmosferă. Piesa vorbește despre o prezență feminină magnifică, care captivează și care are puterea de a topi chiar și cele mai reci inimi, o declarație pe care orice fată și-ar dori să o primească.

"Foc" a fost scrisă de rareș și JUNO, alături de Florin Boka Feenom și Răzvan Sofronescu. De producție s-a ocupat Feenom. Fanii artiștilor au, de asemenea, parte și de un videoclip instigator la voie bună și distracție, regizat de Anton San, cu ajutorul lui David Mogan ca DOP.

"Mi-am dorit mult să fac o piesă de vară, afro. În general, am scos piese mai triste și am crezut că o să-mi fie greu să ies din zona de confort. Fast forward, am ajuns în studiourile HaHaHa într-o sesiune cu JUNO și ce să vezi, a ieșit o piesă foc! Chimia a fost foarte bună, am terminat-o foarte repede, a curs natural. Nouă ne place mult, chiar credem în ea, dar acum piesa e a publicului. Ce să mai, sperăm sa aveți o vară FOCCCCC", a declarat rareș.

JUNO a adăugat:

"Piesa <<Foc>> a luat naștere într-o zi în care rareș ne-a făcut o vizită la HaHaHa Production, ca să avem o sesiune de scriere împreună, fără să avem o direcție exactă despre ce piesă vom face sau pentru cine. Am avut o chimie extraordinară în studio, am făcut piesa în forma în care e în vreo 2-3 ore, cu producție cu tot. Mulțumim Feenom pentru o producție <<Foc>>, HaHaHa Production, Global Records și n-am cum să uit de managerul lui rareș, Andrei Cojan, care era în studio în momentul în care am scris piesa, iar când a auzit instrumentalul, ne-a spus că vede <<foc și gheață>> pe instrumentalul ăsta și așa ne-a și dat <<Foc>>. Trebuia să se întâmple totul".

Comentarii

Concerte & turnee

Află ce concerte în aer liber au loc de Revelion 2024

A început numărătoarea inversă pentru trecerea în noul an, eveniment celebrat cu muzică și dans. Pentru cei care nu vor să stea acasă în noaptea dintre ani, dar nici nu vor să dea o avere pentru o petrecere la restaurant, există și varianta unui concert în aer liber, cu acces gratuit. Îți prezentăm câteva idei în acest sens.

Publicat

pe

Fan filmând cu telefonul concertul
Fan filmând cu telefonul concertul │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Tradiția Revelionului în aer liber continuă și în acest an cu spectacole în marile orașe din țară. Românii și străinii, deopotrivă, sunt așteptați să-i asculte live pe cei mai apreciați artiști, să fredoneze piese cunoscute și să își etaleze cele mai bune mișcări de dans. Temperaturile primăvăratice oferă cadrul perfect pentru o distracție în aer liber, ce va fi încununată de spectaculoase focuri de artificii la miezul nopții.

Reverie de iarnă - Revelion 2024 în București

Primăria Sectorului 3 continuă tradiționala petrecere de Revelion din Parcul Titan și organizează pe 31 decembrie un eveniment la care nume sonore din industria muzicală vor participa. Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez vor urca pe scenă și vor bucura spectatorii cu cele mai îndrăgite piese.

Revelion 2024 în Arad

Orașul Arad va găzdui tradiționalul spectacol dedicat trecerii dintre ani pe platoul din fața Primăriei. Pe scenă vor urca Cargo, Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band.

Revelion 2024 în Brașov

Piața Sfatului din Brașov găzduiește o dublă petrecere de Revelion. Pe 30 și 31 decembrie, participanții vor asculta muzică de la Partydul Kiss FM, Cosmin Soare, Lexu, ROA, DJ Dark, MC Marian Maican și Paul Groove.

Revelion 2024 în Cluj-Napoca

În Piața Unirii din Cluj-Napoca a fost pregătită o petrecere cu artificii, concerte și șampanie. Programul ultimei zile a anului 2023 va fi deschis de Ad Libitum Voices care urcă pe scena din Piața Unirii la ora 22:00, urmată de trupa Compact la ora 23:00.

Tot în Piața Unirii va avea loc un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, care va marca trecerea în Noul An. Concertele continuă cu trupa Royal Avenue de la 00:10.

Revelion 2024 în Craiova

Trecerea în noul an va fi celebrată la Craiova printr-un show incendiar, ce se va desfășura pe Strada A.I. Cuza, Zona Universitate. Pe scenă vor urca MIRA, Raluka x Balkanic, DJ Emil Safta, The Southern Coackroachers și MC Cringureanu Tom.

Revelion 2024 în Iași

Primăria Municipiului Iași va organiza în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion ce va avea loc în Piața Palatului Culturii. Andra Botez, DJ Line, JO și JUNO vor susține concerte începând cu ora 21:00.

Revelion 2024 în Sibiu

Trecerea dintre ani va fi celebrată la Sibiu printr-un adevărat spectacol organizat în Piața Mare. Pe scenă vor urca Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, împreună cu o orchestră folclorică. Artiștii au conceput un show cu muzică și lumini ce va dura aproximativ 2 ore. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop, care își va începe set-ul o oră mai devreme.

Revelion 2024 în Timișoara

Pe 31 decembrie, timișorenii sunt așteptați în Piața Victoriei la o petrecere de Revelion de neratat, unde vor interpreta The Motans, Pragu' de Sus, Dincolo de Ziduri, Phaser, Blazzaj, TM Groove, Versus, Monokrom.

Citește în continuare