Urmărește-ne în Social Media

rareș & JUNO - Foc

rareș și JUNO colaborează pentru prima dată și lansează "Foc", o piesă ce combină ritmuri de afrobeats și pop. Melodia este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

Focul e cel mai puternic element al naturii, așadar, când se întâlnește foc cu foc, nu are cum să nu iasă atmosferă. Piesa vorbește despre o prezență feminină magnifică, care captivează și care are puterea de a topi chiar și cele mai reci inimi, o declarație pe care orice fată și-ar dori să o primească.

"Foc" a fost scrisă de rareș și JUNO, alături de Florin Boka Feenom și Răzvan Sofronescu. De producție s-a ocupat Feenom. Fanii artiștilor au, de asemenea, parte și de un videoclip instigator la voie bună și distracție, regizat de Anton San, cu ajutorul lui David Mogan ca DOP.

"Mi-am dorit mult să fac o piesă de vară, afro. În general, am scos piese mai triste și am crezut că o să-mi fie greu să ies din zona de confort. Fast forward, am ajuns în studiourile HaHaHa într-o sesiune cu JUNO și ce să vezi, a ieșit o piesă foc! Chimia a fost foarte bună, am terminat-o foarte repede, a curs natural. Nouă ne place mult, chiar credem în ea, dar acum piesa e a publicului. Ce să mai, sperăm sa aveți o vară FOCCCCC", a declarat rareș.

JUNO a adăugat:

"Piesa <<Foc>> a luat naștere într-o zi în care rareș ne-a făcut o vizită la HaHaHa Production, ca să avem o sesiune de scriere împreună, fără să avem o direcție exactă despre ce piesă vom face sau pentru cine. Am avut o chimie extraordinară în studio, am făcut piesa în forma în care e în vreo 2-3 ore, cu producție cu tot. Mulțumim Feenom pentru o producție <<Foc>>, HaHaHa Production, Global Records și n-am cum să uit de managerul lui rareș, Andrei Cojan, care era în studio în momentul în care am scris piesa, iar când a auzit instrumentalul, ne-a spus că vede <<foc și gheață>> pe instrumentalul ăsta și așa ne-a și dat <<Foc>>. Trebuia să se întâmple totul".

PUBLICITATE
Comentarii