Urmărește-ne în Social Media

rares x Arkanian x Beach, Please! - INNA

rareș și Arkanian colaborează din nou pentru piesa "INNA". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

rareș și Arkanian, cei doi cântăreți care au reușit anul acesta să fie prezenți la cele mai mari festivaluri muzicale din România precum Beach, Please!, Neversea sau UNTOLD, le prezintă ascultătorilor piesa "INNA". Melodia a luat naștere în prima sesiune avută de cei doi după lansarea piesei "Nașpa" care s-a bucurat de un real succes în mediul online, atât pe platformele digitale, cât și pe rețelele sociale.

"Mă bucur super mult că am intrat în studio alături de Arkanian, omul alături de care am avut poate cea mai intensă vară și alături de care am împărțit scena celor mai mari festivaluri din România. <<INNA>> e o piesă ce a luat naștere în prima noastră sesiune după lansarea piesei <<Nașpa>> și a iesit în urma unui super vibe pe care l-am avut alături de Arkanian și Paul Iorga, producătorul piesei. Sperăm să vă placă și vă dea porția de energie a zilei la fel cum ne-o dă nouă de fiecare dată când o ascultăm", a declarat rareș.

"INNA" a fost scrisa de Rares Darian Maris, Nastea Vlad-Alexandru (Arkanian) și Paul Iorga, iar de producție s-a ocupat Paul Iorga.

 "Ironic, deși eu și cu rareș avem destulă muzică împreună, <<INNA>> a fost prima sesiune pe care am făcut-o după <<Nașpa>>. Amândoi eram super hype și plini de energie după tot haosul creat de piesă și când ne-am văzut pentru sesiunea asta, alături de Paul Iorga care era la butoane pe producție, am fost super setați să facem încă o chestie nebună, să ducem la următorul nivel piesa. A ieșit din nou, super natural, dintr-un simplu back and forth de idei despre ce ar suna tare și, practic, după ce am găsit duma piesei, restul s-a scris de la sine", a adăugat Arkanian.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat 2 luni de zile, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume ca The Motans și florianrus, primind în acelasi timp sfaturi de la jurații showului - Alex Cotoi, Șerban Caza, Alina Eremia și Bruja, dar și de la invitați precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams.

Piesa "Nașpa", lansată alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes. Cântecul a dominat festivaluri precum Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle și se află în continuare în playlist-ul celor mai mari posturi de radio din România. Single-ul lansat în colaborare cu Olivia Addams - "Buchet de trandafiri" - a reușit să cucerească atât publicul din online, cât și topurile de specialitate ale celor mai mari radiouri.

Arkanian este unul dintre cântăreții care a reușit să cucerească topurile muzicale din România cu single-ul "Complicated", lansat în colaborare cu Antonia. Pe lângă acesta, tânărul traper se bucură și de alte lansări precum "XO", "Abracadabra" sau "Akadele & Trapanele".

Comentarii