Urmărește-ne în Social Media

rareș - 1000 de zile

rareș a lansat "1000 de zile", o piesă sensibilă și vulnerabilă. Melodia se bucură de un videoclip disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

"1000 de zile" este o piesă prin care mulți dintre noi am vrea să ne vindecăm de rănile trecutului și pe care o poți folosi drept metodă de a te elibera de tot ceea ce te ține captiv în trecut. Melodia a fost scrisă și compusă de Florian Rus alături de rareș și Costel Dominteanu (DOMINO), producția fiind realizată de cel din urmă.

Videoclipul l-a avut ca regizor chiar pe fratele artistului, Marius Mariș, acesta ocupându-se și de scenariu alături de rareș, iar producția a fost realizată de către KOMITI. Videoclipul piesei prezintă o latură plină de durere a lui rareș ce trece prin toate etapele procesului de vindecare până când reușește să renunțe la trecut și la tot ce îl ținea în loc.

"<<1000 de zile>> sapă adânc în interiorul meu, un eu care era într-un punct foarte low în viață și arată în mod transparent o etapă din viața mea. Este o piesă despre vindecare, despre a înțelege că te situezi într-un punct dificil, dar cu toate astea alegi să îți omori trecutul. Mie a reușit să-mi trezească fel și fel de emoții, de la supărare, până la nervi și disperare, ca într-un final să-mi ofere liniște și împăcare, totul într-un vibe foarte Coldplay-ish, unic în România, după părerea mea. Sper din suflet ca lumea să o aprecieze așa cum o fac eu și mai sper ca cei care o ascultă și se regăsesc în ea să-și găsească liniștea cât de repede. E teribil să simți povestea, să o trăiești, dar cred că <<1000 de zile>> e capabilă să vindece", a declarat rareș.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat 2 luni de zile, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume ca The Motans și florianrus, primind în acelasi timp sfaturi de la jurații showului - Alex Cotoi, Șerban Caza, Alina Eremia și Bruja, dar și de la invitați precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams.

Piesa "Nașpa", lansată alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes. Cântecul a dominat festivaluri precum Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle și se află în continuare în playlist-ul celor mai mari posturi de radio din România. Cel mai recent single lansat în colaborare cu Olivia Addams - "Buchet de trandafiri" - a reușit să cucerească atât publicul din online, cât și topurile de specialitate ale celor mai mari radiouri.

Comentarii