Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Randi - Visător

Randi a lansat videoclipul noului single ”Visător”. Prin această piesă, cântărețul invită publicul să-și imagineze o lume mai bună, în care oamenii fac tot ce le stă în putință pentru a-și îndeplini visurile.

Cum ar fi să te trezești cu zâmbetul pe buze? Tuturor ne-ar plăcea să ne trezim, zi de zi, cu zâmbetul pe buze și să ne bucurăm de toate lucrurile frumoase din jurul nostru. Iar pentru toate acestea trebuie doar să avem curajul să ne urmăm visurile. Acesta este mesajul noului single Randi, ”Visator”. Piesa ne invită să visăm împreună la o lume mai bună.

"Îmi place să transmit un mesaj prin muzica mea. Iar prin ”Visător” vreau să inspir oamenii să viseze și, mai ales, să aibă curajul să își urmeze visurile. Mă bucur enorm că foarte multe persoane publice s-au alăturat mesajului pe care vreau să-l transmit, iar pe această cale vreau să le mulțumesc." - Randi

Mesajul piesei este susținut de numeroase persoane publice din România. Maia Morgenstern, Mihai Morar, Loredana Groza, Elena Gheorghe, Alexandra Stan, Delia Matache, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Leonard Doroftei sunt doar câțiva dintre cei care știu să își înceapă ziua cu un zâmbet și trăiesc la intensitate maximă spectacolul vieții. Ce au avut ei de spus despre visuri și visători, puteti vedea în clipul de mai jos.

Clipul a fost filmat la Castel Film, pe parcursul a două zile, și descrie mai multe povești inspirate din viața de zi cu zi, inspirate din luptele pe care le ducem cu noi înșine sau cu lumea din jur, arătându-ne că, în final, dacă avem curaj, ne putem construi o viață mai bună, urmându-ne visurile.

Citește mai multe despre Randi
Videoclipuri cu Randi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE