Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Randi - Spune tu

Randi a lansat videoclipul noului single ”Spune tu”. Vizualul este regizat de Alex Ceaușu.

Noul single Randi, ”Spune tu”, este o poveste de dragoste transpusă în muzică. Piesa este scrisă din perspectiva bărbatului, prin versuri fiind redate emoțiile pe care acesta le trăiește atunci când se îndrăgostește și întâlnește părinții iubitei pentru a o cere în căsătorie.

Piesa a fost compusă de Randi în studiourile Famous Production, iar videoclipul, regizat de Alex Ceaușu, tratează cu umor întâlnirea unui bărbat cu tatăl iubitei sale, care inițial nu este de acord cu povestea de dragoste a celor doi. Rolul miresei este jucat de Mira, o solistă talentată și în plină afirmare.

”Am scris piesa aceasta pentru toți bărbații care au trăit și vor trăi acel moment plin de emoție, când întâlnesc părinții iubitei, pentru a o cere de soție. ”Spune tu” este o piesă veselă, caldă și sinceră despre dragoste și puterea ei de a uni, de a convinge”, spune Randi.

În ultimii ani, Randi a diversificat stilurile muzicale abordate și pe lânga binecunoscutul sound al pieselor Morandi, artistul s-a întors la origini, cântând și piese pop în limba română. „Prietena ta”, „Visător”,  „Până vara viitoare” și „Calc pe suflete” s-au bucurat de un mare succes, toate clasându-se pe locuri fruntașe în topurile principalelor radiouri naționale. Randi a avut succes și ca producător și compozitor, semnând piese pentru unii dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, printre care Delia, Loredana, Corina sau Jo.

Citește mai multe despre Randi
Videoclipuri cu Randi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE