Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Randi - Nici o stea (cover Laura Stoica)

Randi a înregistrat un cover după hitul Laurei Stoica, "Nici o stea". Reinterpretarea sa este acompaniată de un videoclip, filmat în cadrul live session-ului Șlagăre Famous.

"Ar fi păcat să uităm marii artiști români și piesele lor, de aceea am demarat o serie de piese-cover prin care le aducem un tribut. Eu am ales piesa Laurei Stoica, „Nici o stea”, pentru că este o piesă matură, profundă și sincer îmi doream de ceva vreme să o cânt. Laura Stoica va fi mereu una dintre cele mai bune voci românești și îmi doresc să o readuc în atenția publicului prin acest cover. Anul acesta vom lansa multă muzică bună, piese noi sau piese celebre reinterpretate, așa că fiți cu ochii pe noi!"

Randi a filmat acest videoclip în cadrul unui live session desfășurat la Qreator by IQOS. Artistul tocmai s-a întors din Chișinău, unde a filmat două videoclipuri cu regizorul Roman Burlaca. Acesta se pregătește să lanseze un nou single.

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Randi: "Am trecut de vârsta la care mă îndrăgosteam..." - VIDEO

Șlagăre Famous este o serie de live sessions prin care Randi, Edward Sanda și Rina reinterpretează piese consacrate românești. Randi cântă piesa Laurei Stoica, ”Nici o stea”, Edward Sanda piesa lui Mihai Constantinescu, ”O lume minunată”, iar Rina va cânta piesa Corinei Chiriac, ”Inimă, nu fi de piatră”. Artiștii pornesc de la piese îndrăgite, pe care le îmbină cu linii melodice și orchestrații actuale, rezultând un amestec surprinzător.

Citește mai multe despre Randi
Videoclipuri cu Randi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE