Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Randi - Frumusețea care minte

Randi găsește inspirație pentru piesele sale în lumea din jurul său, în societatea în care trăiește. Noua sa piesă, "Frumusețea care minte", nu face excepție de la regulă și este un prilej de reflecție asupra felului în care percepem frumusețea în ziua de astăzi.

Tema frumuseții a fost intens dezbătută de-a lungul timpului, iar acum mai mult ca oricând este relevant să vorbim despre asta, când “revoluția” social media ne face să fim permanent expuși, iar presiunea de a arăta cât mai bine, cât mai frumos, este mult mai mare decât în trecut.

“Mi-aș dori ca piesa aceasta să schimbe ceva în sufletul unora dintre cei care o ascultă. Să îi facă să realizeze că frumusetea reprezintă mult mai mult decât un chip perfect, că înseamnă de fapt imperfecțiune și că fiecare om este frumos în felul său. Fiecare ar trebui să se accepte pe sine așa cum este si să vadă adevărata sa frumusețe, care nu este la vedere, ci este o vibrație a sufletului.” spune artistul.

Vocea artistului conferă emoție liniei melodice; te mișcă, te atinge si te face să te gândești la felul în care vezi frumusețea. Versurile piesei te vor pune pe gânduri, te vor face să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă și să realizezi că frumusețea nu înseamnă doar un chip perfect. „De ce ai vrea să fii perfectă, când frumusețea e atât de imperfectă?”, spune Randi în noua melodie.

Videoclipul este regizat de Daragiu Bogdan, regizor cu care Randi a mai colaborat până acum la realizarea clipurilor „Ochii ăia verzi” și „Calc pe suflete”.

În ultima vreme, Randi a lansat "Kalinka", împreună cu Marius Moga, sub umbrela Morandi. Melodia a fost apreciată în peste 20 de țări, având peste 300.000 de căutări pe Shazam. Randi a mai lansat și un remake al celebrei melodii "Copacul", interpretată de Aurelian Andreescu și compusă de Jolt Kerestely și Ovidiu Dumitru.

Noi am stat de vorbă cu Randi în studioul Famous Production, unde ne-a explicat de ce nu se mai îndrăgostește.

Citește mai multe despre Randi
Videoclipuri cu Randi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE