Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Randi feat. Mario Morreti - Dacă pun mâna pe tine

Randi ne invită la o plimbare cu decapotabila la viteze mici, în noul videoclip al piesei "Dacă pun mâna pe tine". Melodia este o colaborare cu Mario Morreti şi este o baladă tomnatică jucăuşă.

"Dacă pun mâna pe tine" mizează pe un instrumental mai simplu, fără influenţele de muzică electronică şi mixajele inedite cu care ne-a obişnuit Randi. De regia clipului s-a ocupat Ionuţ Trandafir, prezentându-ne povestea clasică a doi băieţi care agaţă două fete şi pleacă la un party select. Cu o maşină decapotabilă lucioasă artiştii au flirtat cu fetele până au cedat.

Ajunşi la party Randi şi Mario Morreti se află în centrul atenţiei petrecăreţilor. Pentru a realiza acest clip a fost organizată o petrecere reală, la care muzicienii şi-au chemat prietenii şi colaboratorii. Printre invitaţi s-au numărat şi Jo, Lariss sau Edward Santa. Mario intră pe vers spre finalul acestui single, cu un flow dozat lent şi o voce guturală, de "player" versat. Finalul piesei este marcat de mixaje cu vocalize feminine şi versuri romantice.

Randi ar fi compus melodia în doar câteva ore, simţindu-se inspirat şi înregistrând împreună cu Mario Morreti, care îi este şi prieten. Mario este producător la Famous Production şi Randi îi descrie stilul ca "rap relaxat". Artistul hip-hop s-a remarcat prin piesa "Carnval de Rio" în colaborare cu Nadir şi "Criminal", un featuring cu Sonny Flame.

Premiera lui "Dacă pun mâna pe tine" a avut loc în cadrul Media Music Awards 2017, unde Randi a fost premiat cu distincţia "Best YouTube".

Citește mai multe despre Mario MorretiRandi
Videoclipuri cu Mario MorretiRandi
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la RANDI

CLOSE
CLOSE