Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Randi - Fana mea

Randi a compus piesa "Fana mea" în trei zile și a fost inspirat de un comentariu de pe YouTube. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

#FanaMea este cea de-a noua piesă din cariera solo a lui Randi și încununează 14 ani de carieră muzicală. Artistul a atins culmile celebrității cu trupa Morandi, proiect lansat în 2004, și este unul dintre cei mai longevivi cântăreți de pe piața muzicală românească. La 10 ani de la lansarea trupei care l-a propulsat pe scena muzicală, Randi s-a lansat solo. În 2014 artistul a lansat primul single în limba română: "Prietena ta", piesă care a devenit rapid number 1 în majoritatea topurilor muzicale, iar de atunci succesul a continuat. Piesele sale cumulează aproape 200.000.000 de vizualizări pe YouTube și se află constant în fruntea topurilor muzicale din România.

Acum, Randi lansează #Fana mea, o nouă piesă despre care spune:

"Fana mea vorbește despre o iubire pierdută și promisiuni nerespectate. Ea îi iubea notele, nu sufletul, voia muzica lui, nu inima, iar atunci când notele nu au mai sunat ca la început, a plecat. Toți ne dorim alături pe cineva care să ne iubească necondiționat, și la bine și la rău, iar #FanaMea vorbește despre asta."

Videoclipul piesei este regizat de Roman Burlaca și a fost filmat la Chișinău. Cu ocazia acestei filmări, Randi a găsit #OchiiAiaVerzi despre care tot cânta cu un an în urmă. „Posesoarea” ochilor verzi este Dorina, protagonista clipului #FanaMea.

Citește mai multe despre Randi
Videoclipuri cu Randi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE