Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Videoclip oficial: Randi - Dansăm

Randi a lansat videoclipul noului single ”Dansăm”. Piesa este compusă de artist și vorbește despre încheierea unei povești de iubire.

În ultimul an, Randi a diversificat stilurile muzicale abordate și pe lânga binecunoscutul sound al pieselor Morandi, artistul s-a întors la origini, cântând și piese pop în limba română. ”Prietena ta”, ”Visător” și ”Până vara viitoare„ s-au bucurat de un mare succes, toate clasandu-se pe locul 1 în topurile principalelor radiouri naționale.

Toamna aceasta se împlinește un an de la lansarea primului său single în limba română și Famous Production marchează acest moment prin lansarea unei noi piese compuse și cântate de Randi - ”Dansăm”.

Piesa evocă momentele apăsătoare din viața unui cuplu, descriind clipele în care se așterne liniștea si nepăsarea, inimile nu mai bat la fel și prezentul refuză să aducă fericire. Randi vede dansul ca fiind singurul mod de comunicare rămas între cei doi foști îndrăgostiți, ultima armonie rămasă și singura cale de a exorciza demonii unei iubiri pierdute.

"Dansăm" este povestea unei iubiri ce a trecut, în care stelele s-au stins și întunericul s-a lăsat peste ruinele unei relații. Am vrut să vorbesc în versuri despre finalul unei povești frumoase, despre modul tragic în care se poate termina o mare dragoste. Povestea mea rămâne romantică până la sfârșit, deoarece chiar și în acest moment final, cei doi găsesc un mod de comunicare și acela este dansul, văzut de mine atât ca o ultimă comuniune, cât și ca o eliberare de fantomele trecutului”, declară Randi.

Videoclipul a fost regizat de Dan Petcan și folosește o metafora, protagoniștii transformându-se, pe rând, în manechine lipsite de viață, sugerând astfel lipsa trăirilor, a comunicării și a bucuriei, în anumite momente din viața unui cuplu.

Citește mai multe despre Randi
Videoclipuri cu Randi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la RANDI

CLOSE
CLOSE