Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Randi - Ce te-aș mai

Randi dansează și face jocuri de cuvinte, lăsând ca imaginația ascultătorilor să completeze fraza începută în titlul noului său single, ”Ce te-aș mai”. Melodia are un sound electro-pop și vine acompaniată de un videoclip regizat de Roman Burlaca.

Randi a compus piesa ”Ce te-aș mai”  într-o singură zi, iar lansarea ei nu a fost lipsită de peripeții. Acesta ar fi trebuit să filmeze videoclipul pentru această piesă încă de acum o lună, dar înainte de filmari s-a ales cu piciorul în ghips pentru mai multe săptămâni din cauza unui accident pe terenul de fotbal și a trebuit să amâne filmarea.

”Lumea îmi spune că lansez doar piese melancolice, de dragoste. „Ce te-aș mai” este dovada că nu e așa: cânt și piese vesele, după cum puteți vedea ascultând noul single. Îmi place să experimentez lucruri noi, să ies din zona de confort. Iar piesa aceasta este diferită de ceea ce ascultați de la mine de obicei.” - Randi

Videoclipul a fost filmat în Chișinău, cu regizorul moldovean Roman Burlaca. Randi este la a doua colaborare cu el, acum două luni a lansat ”Fana mea”, cu un videoclip semnat de același regizor.

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Randi: "Am trecut de vârsta la care mă îndrăgosteam..." - VIDEO

Randi are planuri mari pentru vara aceasta. Împreună cu echipa sa de la Famous Production continuă proiectul #ȘlagăreFamous, în cadrul căreia a lansat piese reinterpretate, alături de artiști precum Nicole Cherry, Alina Eremia, Edward Sanda sau RINA și lansează săptămânal episoade noi din seria #MiercuriLaFamous.

Citește mai multe despre Randi
Videoclipuri cu Randi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE