INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Randi - Calc pe suflete

Randi a lansat videoclipul noului single ”Calc pe suflete”. Piesa este compusă de artist și are ca inspirație o experiență prin care acesta a trecut în urmă cu câțiva ani.

Dragostea aduce lumină în viața noastră, însă în același timp ne poate provoca durere. Latura noastră umană imperfectă ne face să greșim uneori față de persoana iubită, iar noua piesă a lui Randi, ”Calc pe suflete”, abordează acest subiect.

“Am scris piesa asta acum doi ani și de atunci mi-am tot făcut curaj să o lansez! Sunt om și cânt despre mine, despre sentimente, despre oameni si greșelile lor. Nu e ușor pentru un artist să își arate gândurile, greșelile sau sentimentele cele mai intime. Cred că natura noastră umană este frumoasă, plină de lumină, dar în același timp imperfectă, supusă greșelii, care lasă urme în sufletul nostru și al celor din jur. Eu am greșit uneori în dragoste și nu sunt mândru că am făcut-o, iar greselile acestea au rămas cu mine pânp astazi, așteptând să fie puse pe muzică”, declară Randi.

Pentru Randi, iubirea constituie o inepuizabilă sursă de inspirație. Artistul descrie prin muzica sa toată paleta de stări și emoții prin care trecem atunci când suntem îndrăgostiți. Dacă în ”Dansăm”, artistul vorbea despre sentimentul de însingurare la care ajungem uneori în cuplu, în ”Calc pe suflete” este vorba despre greșelile pe care le facem uneori și suferința pe care o provocăm persoanei iubite.

Videoclipul piesei a fost filmat pe parcursul a două zile în București și împrejurimile sale, în regia lui Bogdan Daragiu. Piesa ”Calc pe suflete” este compusă de Randi în studiourile Famous Production.

Citește mai multe despre Randi
Videoclipuri cu Randi
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE