BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Rancid - Telegraph Avenue

Punkerii de la Rancid tocmai au lansat un nou single şi videoclip, intitulat "Telegraph Avenue". Aceasta este a doua melodie de pe albumul cu numărul 9 al trupei, "Trouble Maker", material programat să debuteze pe 9 iunie.

"Telegraph Avenue" este un imn de petrecere punk clasic, care îi aduce pe muzicieni într-un garaj aglomerat. Pe lângă riff-uri supărate şi referinţe la Reagan sau Garda Naţională, piesa include şi interludii de chitară acustică. Se schimbă deci reţeta clasică de "sex and violence" a punk-ului din alta era, până şi acest gen devenind mai eclectic acum.

Dacă primul single de pe noul LP era foc şi pară, această melodie lasă să se întrevadă şi puţină nostalgie. Trupa descrie această creaţie drept "o scrisoare de dragoste către zona East Bay". Pentru promovarea noului release Rancid va porni într-un turneu cu cei de la Dropkick Murphys. Vor urma 24 de concerte în State pentru trupa activă din 1991.

Trebuie spus că şi videoclipul primului single, "Ghost of a Dance" era filmat în tot în acest garaj, deci muzicienii sunt chitiţi pe această imagine. Cei care vor remarca faptul că aceşti punkeri sunt trecuţi de prima tinereţe trebuie să ştie că ei activau şi în anii 80, în trupe apreciate ca Operaton Ivy sau Social Distortion. Rancid, Green Day şi The Offspring sunt considerate formaţiile care au readus punkul la viaţă în anii 90.

Rancid are la activ 9 albume, iar noul "Trouble Maker" îl are în spate ca producător pe Brett Gurewitz, chitaristul Bad Religion. Acesta este fondatorul casei de discuri Epitaph, activă din anii 80. Discul cel nou include 17 piese, varianta japoneză ajungând chiar la 20 cu tot cu bonusuri.

Citește mai multe despre Rancid
Videoclipuri cu Rancid
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE