Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
INFO CONCERT:
Metalhead Meeting
Poze concert Andrea Bocelli în Piața Constituției - 2017 Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence

Videoclip oficial: Rancid - Telegraph Avenue

Punkerii de la Rancid tocmai au lansat un nou single şi videoclip, intitulat "Telegraph Avenue". Aceasta este a doua melodie de pe albumul cu numărul 9 al trupei, "Trouble Maker", material programat să debuteze pe 9 iunie.

"Telegraph Avenue" este un imn de petrecere punk clasic, care îi aduce pe muzicieni într-un garaj aglomerat. Pe lângă riff-uri supărate şi referinţe la Reagan sau Garda Naţională, piesa include şi interludii de chitară acustică. Se schimbă deci reţeta clasică de "sex and violence" a punk-ului din alta era, până şi acest gen devenind mai eclectic acum.

Dacă primul single de pe noul LP era foc şi pară, această melodie lasă să se întrevadă şi puţină nostalgie. Trupa descrie această creaţie drept "o scrisoare de dragoste către zona East Bay". Pentru promovarea noului release Rancid va porni într-un turneu cu cei de la Dropkick Murphys. Vor urma 24 de concerte în State pentru trupa activă din 1991.

Trebuie spus că şi videoclipul primului single, "Ghost of a Dance" era filmat în tot în acest garaj, deci muzicienii sunt chitiţi pe această imagine. Cei care vor remarca faptul că aceşti punkeri sunt trecuţi de prima tinereţe trebuie să ştie că ei activau şi în anii 80, în trupe apreciate ca Operaton Ivy sau Social Distortion. Rancid, Green Day şi The Offspring sunt considerate formaţiile care au readus punkul la viaţă în anii 90.

Rancid are la activ 9 albume, iar noul "Trouble Maker" îl are în spate ca producător pe Brett Gurewitz, chitaristul Bad Religion. Acesta este fondatorul casei de discuri Epitaph, activă din anii 80. Discul cel nou include 17 piese, varianta japoneză ajungând chiar la 20 cu tot cu bonusuri.

Citește mai multe despre Rancid
Videoclipuri cu Rancid
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
  • Concert Patricia Kaas la București
CLOSE
CLOSE