Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: The Ramona Flowers - Skies Turn Gold

Trupa indie rock The Ramona Flowers a lansat videoclipul noului single ”Skies Turn Gold”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Part Time Spies”.

Trupa The Ramona Flowers există din 2010, deși în presă a început să se audă de ea de abia în 2012. Motivul este unul simplu: cei cinci tineri din Bristol au dorit ca întâi să aibă compoziții de care să se mândrească și pe care să le poată împărtăși fără a fi stingheriți de stresul unui sound neconform dorințelor lor. Imediat ce Steve Bird (voce), Sam James (chitară), Wayne Jones (bas), Dave Betts (clape, chitară) și Ed Gallmore (tobe) au ieșit la rampă cu primele piese, atenția publicului a fost captivată. Single-ul "Dismantle and Rebuild" de pe EP-ul de debut a fost preluat de DJ-ii Huw Stephens, Ali și Jen de la BBC Radio 1, promovarea continuând apoi și pe rețelele sociale. Au urmat piese precum "Lust and Lies" și ”Brighter”, popularitatea trupei crescând treptat.

Anul acesta, formația The Ramona Flowers pregătește lansarea celui de-al doilea album de studio, ”Part Time Spies”. Primul single extras de pe acest material se numește ”Skies Turn Gold” și este acompaniat de un videoclip regizat de Tom Bird.

”Videoclipul sugerează ideea că ar trebui să acceptăm ceea ce suntem sau ceea ce putem fi. Este prezentat și scenariul conform căruia există în noi personaje ascunse, creaturi care așteaptă momentul potrivit pentru a ieși la lumină și a străluci - am vrut ca aceste personaje să-și dezvăluie strălucirea interioară (inner gold)”, a explicat regizorul Tom Bird.

Citește mai multe despre The Ramona Flowers
Videoclipuri cu The Ramona Flowers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE