Urmărește-ne în Social Media

Rammstein - Zick Zack

Rammstein a lansat pe 7 aprilie 2022 piesa şi videoclipul "Zick Zack", al doilea single de pe viitorul său album, "Zeit". Este o melodie care începe ameninţător, ca pe vremea lui "Mutter" şi "Feuer Frei", dar care plusează cu un sintetizator jucăuş şi totuşi industrial. Clipul e şocant ca de obicei pentru formaţia germană.

Într-un fel acest videoclip "Zick Zack" aminteşte de "Keine Lust", doar că acolo membrii formaţiei Rammstein îşi deformau corpurile cu costume de persoane obeze morbid. Aici apelează la machiaj şi proteze care îi fac să pară dependenţi de operaţii estetice. Pe parcursul clipului se scurg straturi de piele, cad nasuri şi urechi şi sunt lipite cu capsatorul bucăţi de faţă ale lui Till Lindemann.

E surprinzător faptul că nu s-a pus mai mare accent pe operaţiile în vogă în ultimii ani, cele care fac o persoană să arate ca filtrul pisică de pe Instagram. Ca de obicei clăparul Flake este capul răutăţilor şi este "doctorul" în această poveste grotescă. Till rămâne cel cu chipul cel mai traumatizant, lipit cu scotch şi scurs printre capse. Titlul melodiei înseamnă "Zigzag", iar versurile vorbesc despre liposucţii, anestezii, botox şi buze umflate.

Primul single lansat de Rammstein de pe viitorul album a fost "Zeit" în martie, care de altfel dă şi titlul noului LP. El vine surprinzător de rapid după albumul "Rammstein" din 2019, pentru o trupă care lasă şi un deceniu să treacă între LP-uri. "Zeit" va fi lansat pe 29 aprilie 2022 şi o piesă de pe el s-a ascultat în premieră pe Staţia Spaţială Internaţională la începutul acestui an.

Poate cel mai inedit aspect al promovării noului LP este artwork-ul, alături de fotografiile sale. Fotograf oficial al germanilor a fost chiar Bryan Adams, muzicianul canadian care a început să fie cunoscut şi ca un talent în lumea fotografiei de câţiva ani. Coperta albumului este o fotografie cu trupa Rammstein pe treptele monumentului Trudelturm din Berlin Adlershof, tribut adus cercetării aeronautice.

De altfel şi numele formaţiei provine de la un dezastru aeronautic de la baza Rammstein. Rammstein este o formaţie activă din 1994, cunoscută pentru spectacolele sale pirotehnice, costume şi momente şocante puse în scenă în cadrul concertelor.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4