Urmărește-ne în Social Media

Rammstein - Radio

Rammstein a lansat piesa "Radio", împreună cu un videoclip alb-negru, care evocă vremurile când radio-ul era singura formă de divertisment. Piesa şi clipul au primit teasere pe parcursul ultimei luni. Vă invităm să vizionaţi noul material video în articol.

"Radio" este al doilea single de pe viitorul album al germanilor, "Rammstein". Primul a fost controversatul "Deutschland", care a stârnit ceva pasiuni prin prisma clipului-scurtmetraj care includea cruciade, canibalism, lagăre de concentrare şi alte momente controversate din istorie. De această dată vedem un clip ceva mai safe de la rockerii industriali.

Till şi colegii de trupă cântă îmbrăcaţi la costum într-un studio generos şi elegant decorat. Solistul are alura unui clovn care nu şi-a pus tot machiajul, completat cu o şuviţă şi un cercel în nas de bad boy. Aparatele de radio apar în clip ca obiecte de dorinţă şi veneraţie, care necesită adoraţia umană, rugăciuni şi chiar au pofte fizice.

Piesa în sine abundă de sample-uri electronice şi sintetizatorul este definitoriu pentru sound-ul său. Riffurile de chitară sunt generice şi mai puţin agresive decât pe piesele Rammstein de la începutul anilor 2000. Partea bună e că Flake a primit mai multă libertate de exprimare, după ce nu prea îi auzisem clapele pe ultimul LP. Una dintre temele amintite de artişti pentru aceasta creaţie este aniversarea a 80 de ani de la căderea Zidului Berlinului, sărbătorită în acest an.

Semnalul radio unea cele două jumătăţi de Berlin, iar interdicţiile şi periculozitatea lor apar în clip şi versurile piesei.

"Rammstein" este albumul cu numărul 7 pentru trupă şi va sosi pe 17 mai prin casa de discuri Spinefarm. Este primul material discografic din ultimii 10 ani. În 2009 sosea "Liebe Ist Fur Alle Da", devenit istoric pentru că avea un videoclip oficial pentru primul său single, "P*ssy". Odată lansat discul cel nou, Rammstein a promis că va pleca într-un turneu extins, care ar putea dura 3, sau chiar 4 ani. vor fi opriri în Europa, Australia şi America.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5