Urmărește-ne în Social Media

Rammstein - Dicke Titten

După o serie de teasere, Rammstein a lansat în sfârşit cel mai nou single şi videoclip al său, "Dicke Titten". În ciuda numelui care promite ceva NSFW, avem un clip surprinzător de cuminte, în afară de câteva aluzii şi cadre softcore ici şi colo. Disecăm materialul vizual la nemţilor în articol.

Ce a făcut Rammstein la filmări în România cu "Rosenrot" e acum transplantat adânc în cultura germană, într-o comunitate rurală. Totul ţipă tradiţii şi viaţă germană ca la anul 1700. Apar vânători, patriarhul orb al satului, fecioare îmbrăcate sumar care mulg vacile şi pregătesc cârnaţi sau ţin halbe uriaşe cu bere. Practic toate clişeele văzute la vreun biergarten sunt prezente în clipul "Dicke Titten", sub tutela lui Till Lindemann.

El este şeful satului, care deşi orb, impune o autoritate anume. Îl avem şi pe proscris, Richard Kruspe, chitaristul Rammstein, care are o pasiune pentru a se îmbrăca în femeie şi a machia strident. Iar elementul care îi uneşte pe toţi... este băutul de lapte cu poftă direct din vase metalice. Acesta este al patrulea single lansat de Rammstein pentru noul album, "Zeit", lansat pe 29 aprilie. Până acum am putut asculta single-urile "Angst", "Zick Zack" şi "Zeit".

Fiecare a primit câte un clip cu o tematică controversată sau filosofică: "Zeit" a fost despre trecerea timpului şi a avut naşteri NSFW, "Zick Zack" a fost despre dependenţa de operaţii estetice, iar "Angst" despre dependenţa de tehnologie şi manipularea populaţiei prin social media. Albumul "Zeit" a fost înregistrat în pandemie la Fabrique Studios în St. Remy de Provence, Franţa. Aceasta e cea mai mică distanţă între două LP-uri Rammstein, după ce în 2019 apăruse albumul "Rammstein".

El venea la un deceniu după "Liebe Ist Fur Alle Da". Cu 20 de milioane de albume vândute în toată lumea şi un show pirotehnic şi scenic fabulos, Rammstein nu pare a încetini prea curând.

Ce e impresionant la noul album Rammstein e faptul că poza de pe copertă e realizată de către artistul Bryan Adams, canadianul fiind şi un fotograf apreciat. Rammstien şi-a început turneul european pe 15 mai, în Praga şi urmează un turneu nord american pe stadioane în august. Aşteptăm încă un concert la noi, după cele din 2010 şi 2013.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4