Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Videoclip oficial: Raluka - Whole Body

Raluka lansează un nou single, „Whole Body”, însoțit de un videoclip în care artista dansează pe ritmurile senzuale ale piesei. Mai multe despre ideea de la care a pornit piesa puteți afla în articol.

Melodia are o poveste pe cât de frumoasă, pe atât de inedită pentru că… a visat-o într-o noapte! Totul a pornit de la faptul că Raluka și-a dorit foarte mult să revină pe piața muzicală cu o nouă piesă în engleză, la compoziția căreia s-a implicat în mod direct.

„Am visat această piesă și nu o spun la figurat, ci la propriu! M-am trezit cu ea în cap, am ajuns la studio și am scris piesa alături de colegii mei, iar pentru text mi-a sărit în ajutor Nicoleta Gavriliță și apoi i-am dat-o lui Mahia Beldo la producție. E o piesă pe care abia aștept să o audă toată lumea, pentru că am scris-o cu tot sufletul!”, a declarat Raluka despre noul single.

Videoclipul realizat de Iustin Surpanelu, care s-a ocupat de regie și montaj, beneficiază și de o coregrafie impresionantă semnată de Cristian Miron. Versurile piesei au fost compuse de Raluka, alături de Nicoleta Gavriliță, muzica este semnată de Raluka, Marcel Botezan, Sebastian Barac, iar producția și orchestrația aparțin lui Mihai Boldea, QUICK [Bogdan Mihai].

Programul artistei este unul încărcat în această toamnă, artista ocupându-se de un proiect de televiziune pe care îl are în derulare, dar și de noi piese pe care le va lansa în viitor, alături de un nou proiect muzical, altfel decât și-a obișnuit fanii până acum.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având numeroase piese care s-au regăsit în topuri săptămâni la rând. Colaborările cu Dj Sava, „Aroma”, „Aer”, „Love You”, „I Like That Trumpet” au devenit hit-uri, având succes și la nivel internațional. De asemenea, artista a colaborat și cu Killa Fonic, lansând single-ul „Dulce Otravă”. De curând, Raluka a scos alături de Vescan piesa „Ca doi necunoscuți”. Piesele „Zbor”, „Ieri Erai", „Cine sunt eu” au fost produse în studiourile Quantum Music, casa de discuri ale cărei baze au fost puse chiar de Raluka.

Citește mai multe despre Raluka
Videoclipuri cu Raluka
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE